Booking.com
Booking.com

11 Oct 2014

EPISOD SEMALAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Zumal mohon maaf sebab hilang tanpa khabar seharian. Kepada korang yang sudi berkunjung ke duniazumal ini, terima kasih sangat2. Nanti zumal akan berblogwalking ke rumah korang pula. 

Zumal nak citer semalam la hari terbussy dalam hidup kerana padat dengan kerja dan bukan kerja. Hehe. Semalam zumal start semula kerja setelah 9 hari berehat di rumah kerana teramat emosi. Bila rakan2 yang rapat beri semangat zumal kembali cool walaupun ada nak bagi api lagi. 

Pada awal malam zumal ada dinner dengan rakan2 ofis di Kuala Perlis. Makan ikan bakar lagi. Zumal tak ambil gambar pun sebab terasa keletihan. Kalau jumpa gambar nanti zumal update lain. Happy sangat sebab berkumpul ramai2 semalam. Rakan2 bawak family dan hanya zumal bawak diri. Semalam siap dapat sorang satu hamper. Boleh gak zumal buat bakal dalam kereta hari nie. Jimat poket I. Hehe...
Gambar hamper jer 
Lepas habis dinner kami tu, zumal pun bersedia nak balik tetiba En. Mahmud ajak join dia tengok bola kat kedai di Kuala Perlis juga. Zumal, En. Mahmud dan Amy menonton bola sepak antara Kedah dan Kelantan. Kami sokong Kedah rasa teramat eksited bila Kedah menang semalam. Dalam 11.30 zumal dah ada di rumah. Bukan tidur, tapi siapkan sangkar bebudak meow yang tertangguh sebelum nie. Pukul 1.00 pagi baru la zumal tidur. Nak tengok sangkar meow tunggu la entri kejap lagi... Tata titi tutu...



13 comments:

  1. wah. bz btl tuu.. tulaa tertunggu tunggu jgk entry dr zumal x kuar2 jugak. hehe

    bestnya dapat hamper.. makan n makan jela ;)

    ReplyDelete
  2. jeles tu nampak hamper dia ...

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang dan salam hujung minggu Zu Mal...wahh..dapat hamper...bestnya...

    ReplyDelete
  4. selamat berhujung minggu zumal...moga makin hepi dgn hidup ini...

    ReplyDelete
  5. Wah busy nye zumal ye . Hehehe Nik pun baru ada kesempatan nak datang blogwalking . Hehehe

    ReplyDelete
  6. kat kuala perlis tu mmg terkenal dgn seafood kn..
    last year sy pernah gi sana sekali..
    hehehee..bestlah dpt hamper.. rezeki2...

    ReplyDelete
  7. Busy betul Zumal sekarang ..patut la dah lama tak terjah hehehe

    ReplyDelete
  8. Sedapnye zumal makan ikan bakar.
    Saya suka pari bakar.

    ReplyDelete
  9. Saya temgok Zumal ni murah dengan rezeki ye. Muka Zumal memang muka bawak rezeki. Bukan senang nak jadi macam Zumal.

    ReplyDelete