9 Oct 2014

DAH KHAMIS

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Mulanya zumal rasa macam nak pergi ofis hari nie. Maklum la dah banyak orang kat ofis call zumal. Tak semua tahu apa terjadi sebab semua tu berlaku luar masa kerja. Hari nie zumal terpaksa cuti lagi sebab mama ada pesan sesuatu untuk dibawa ke Klang nanti. Nak pergi cari esok rasanya tak sempat. Kejap lagi la zumal cari.
Selfie muka cam selfish
Hari nie perancangan zumal nak prepare sangkar untuk anak-anak meow zumal. Sangkar besar dah pernah zumal buat awal tahun hari tu cuma perlu dibaiki sikit. Sebab ada lubang-lubang yang boleh menyebabkan berlaku proses penyeludupan keluar meow yang kecil. Moga hari nie zumal diberikan kesihatan yang baik untuk menyiapkan apa yang patut. 

Hari pun nampaknya cerah dan ceria. Moga tak ada la hujan yang turun membasahi semangat zumal pada hari ini. Kepada semua salam ceria. Wassalam...

17 comments:

  1. zumal,
    nanti dah siap tunjuk tau macamana nak buat sangkar anak bulus...:)

    ReplyDelete
  2. salam pagi selamat bertukang rumah meow...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...selamat pagi Zu Mal...

    ReplyDelete
  4. Sayang kucing nh. Salam kamis Zumal.

    ReplyDelete
  5. wah. nt sila share gamba sangkar kt sni ye :)

    ReplyDelete
  6. masama je muka...mmg nampak x sihat tu :-)

    ReplyDelete
  7. selamat balik ke klang...semoga ceria2 selalu...^_^

    ReplyDelete
  8. aik, kenapa warna biru tu? thursday blues ka? haha...

    ReplyDelete
  9. Salam singgah sini Zu Mal...selamat bertukang2 dan semoga segala urusan di permudahkan....Amin..

    ReplyDelete
  10. semoga dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  11. menukang plak zumal ye...
    meh buat tok anak bulus ayu jugak
    hehehehe

    ReplyDelete
  12. selamat bertukang . susah juga klu kitty keluar pastu x reti nak masuk balik kan ...

    ReplyDelete
  13. ramai yg prihatin dgn zumal tu yg mereka calling2.ambil berat,kita kena la hargai mereka2 tu..hehe.. selamat bertukang,jimat duit buat sendiri

    ReplyDelete