Booking.com

25 Oct 2014

CPUV NUFFNANG #30

Assalamualaikum dan Salam Maal Hijrah buat semua. Sedang melayani perasaan yang tak berapa mengantuk nie tetiba zumal tergerak hati untuk check akaun Nuffnang. Alangkah gumbira rasa hati nie bila dapati ada CPUV baru singgah kat blog zumal nie.
CPUV Nuffnang kali nie adalah Win a 3 Days 2 Night Trip to Macau. Contest nie adalah anjuran Nuffnang sendiri. Kepada yang suka travel harus la join contest nie. Nak join, korang klik la pada iklan Nuffnang yang berkaitan yer. Sebelum korang meninggalkan blog ini jom cuci mata dengan gambar-gambar Macau.



Terima kasih tak terhingga buat Nuffnang yang sudi memberi CPUV ini dan terima kasih jua buat semua pengunjung dan rakan-rakan blogger yang selalu berkunjung ke blog zumal. Terima kasih...

7 comments:

  1. tahniah zumal :)
    nadyya xthu dpt ke x.. xcheck pon..hehe

    nampak best la macau ni :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah Zumal. Muka zumal memang muka bawa rezeki. saya sekali pun tak pernah rasa income dari Nuffnang ni.

    ReplyDelete