Booking.com
Booking.com

23 Oct 2014

CPUV NUFFNANG #29 MGIA PARENT CAMPAIGN

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie zumal dah kerja. Alhamdulillah dikurniakan kesihatan yang agak baik. Pepagi tadi check akaun Nuffnang rupanya ada CPUV baru yang singgah di teratak zumal ini. Syukur Alhamdulillah...

Kali nie CPUV MGIA Parent Campaign yang membuka tirai rezeki di teratak zumal. Terima kasih kepada pihak Nuffnang. Zumal pasti akan tetap setia padamu. Hehe... Terima kasih jua buat rakan-rakan blogger yang sudi support dan kepada para pengunjung setia blog zumal. Zumal sayang korang...

25 comments:

  1. wahh.. syoknya.. tahniah moga terus dimurahkan rezeki ya.. aminn...

    ReplyDelete
  2. Kute dah jarang-jarang dapat kempen hidup. So, terus remove je ads. :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini Zu Mal...Alhamdulillah dan tahniah Zun Mal...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tahniah zumal...^_^

    ReplyDelete
  5. Masa dapat CPUV ni la yang semangat nak buat entri. Masyuk jugak kalau dapat unique view.

    ReplyDelete
  6. Tahniah =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. tudiaaa...
    melimpah ruah rezkinya..

    ReplyDelete
  8. tahniah zumal.. zizie pun dapat jugak.. nanti insyaAllah akan di update :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  10. banyaknye.. tahniah.. mmg masyuk sgt nie...

    ReplyDelete
  11. Congrats, Zumal. Murah rezeki...

    ReplyDelete
  12. Semoga Zumal sentiasa dimurahkan rezeki.
    Aaamiiin.

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah , rezeki dah bertingkek - tingkek ...

    ReplyDelete