Booking.com

7 Oct 2014

CPUV NUFFNANG #24 & 25

Assalamualaikum dan selamat pagi korang semua. Hari nie pasti sudah ramai antara kita dah memulakan kerja. Selamat bekerja yer. Zumal rasanya perlu cuti terus. Dalam proses nak cuti terus nie Nuffnang pun semakin support. Semalam zumal check earning makin besar. Syukur sangat. Paling penting sekarang ada dua lagi CPUV baru iaitu Kasi App Campaign dan SME Micro Finance. Terima kasih Nuffnang kerana yakin pada blog zumal ini. Terima kasih juga buat semua rakan blogger dan pengunjung yang sudi support zumal... 

#MaafJikaAkuTakSempurna

22 comments:

  1. sekarang nie cik akak income sikit zumal...semalam masok berapa sen je..hahaha..tahniah untuk cpuv baru tu

    ReplyDelete
  2. sekarang nie cik akak income sikit zumal...semalam masok berapa sen je..hahaha..tahniah untuk cpuv baru tu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..rezeki tuan blog..moga bertambah lagi CPUV

    ReplyDelete
  4. Thaniah Bro Zumal :) Cik Mimie dapat 1 je..huhu..

    ReplyDelete
  5. tahniah bro.. saya xde rezeki lagi. hee

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini Zu mal...tahniah yer...rezeki Zu Mal...

    ReplyDelete
  7. Wahhhh...masyukkk..rezeki zumal ye

    ReplyDelete
  8. salam iduladha slmmt mula bertugas..tahnia bnyk cpuv...

    ReplyDelete
  9. tahniah..tp sy xtaw ape kebaikan dpt CPUV, sy bru dpt 1st CPUV tp CTR Bonus bru dpt +0.03.. ape mksudnyer?

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah zumal...tahniah yer

    ReplyDelete
  11. woww..byk tu Zumal..boleh behenti terus lah camni :-) jadi full time blogger

    ReplyDelete
  12. rezeki ada di mana2 zumal . yg ptg rajin dan nekad . alhamdulillah, semoga rezeki terus melimpah ... zumal pun rajin support blog sis apa .

    ReplyDelete
  13. wahh rezeki makin byk dah tu zumal :)

    ReplyDelete
  14. Wah! InsyaAllah. Semoga bertambah2 lagi rezeki.

    ReplyDelete
  15. Tahniah Zumal... semoga sentiasa murah rezeki ye.. aamiin. :)

    ReplyDelete
  16. Semoga Zumal sentiasa dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete