Booking.com
Booking.com

16 Oct 2014

CALON CUCU MENANTU TOK

Won Han Chae
Park Min Young
Jun Ji Hyun 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Selamat malam korang. Sori bab tajuk tu just gimik. Tak ada kaitan dengan gambar artis Korea yang dikongsikan yer. Lagi pun zumal memang tak familiar langsung dengan artis-artis Korea atau mana-mana artis luar negara. Biasa la setia dengan citer Melayu dan artis-artis Malaysia jew. Ok selamat menikmati malam yer. Wassalam...

12 comments:

  1. pehhh korea tuu..hahah
    kalah nadya :p

    ReplyDelete
  2. Hikhikhik melawak la pulak cucu tok nie..

    ReplyDelete
  3. baru pestaim nampak zumal poyo... hahaha

    ReplyDelete
  4. Jauh tu kalau nak pergi merisik.

    ReplyDelete
  5. ni kalau confirm jadi cucu menantu, mau tok dok belek je muka cucu menantu nya...pasal cantik sangat...ihihihi

    ReplyDelete
  6. igtkan zumal nak taste2 cm korea je ni

    ReplyDelete
  7. sis JM peminat tegar korean drama ahaksss

    ReplyDelete