16 Oct 2014

BILA PLAN DATA MURAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Ini semalam punya citer. Zumal amik emergency leave jadi bila seharian kat rumah, zumal peruntukan untuk berblog dan berblogwalking. Di samping tu maxis beri plan data promo hanya RM1.00 untuk 100MB. Semalam pula line maxis amat laju dan cukup puas hati. Zumal guna data sampai 500MB dalam sehari tu. Hari nie pun zumal masih perlukan cuti kerana demam. Rasanya kena langgan data lagi ler. Moga maxis teruskan pakej plan data yang menjimatkan begini.

20 comments:

  1. persaingan banyak, tu yang free macam-macam tu.. mama juga pengguna maxis zumal.. so far setakat ini ok! mama takde komplen.. hihi

    ReplyDelete
  2. SLMT BERBLOGWALKING...
    UNTUNG BILA ADA PERSAINGAN.. PENGGUNA YAG UNTUNG

    ReplyDelete
  3. salam pagi...dulu2 langgan maxis juga.

    ReplyDelete
  4. Salam zumal, alahai ... rehat2kan diri ye, moga cepat sembuh dari demamnya.

    Hanim pernah pakai maxis tapi broadband la. Sekarang ni lagi puas rasanya pakai prepaid je, sebab tak perlu terikat dengan kontrak dan kuota yang tak kecil kan

    ReplyDelete
  5. dh macam2 skrg ni..ida tetap dgn no maxiz tak pernah tukar no dari zmn sekolah menengah lagi..syg sgt no ni sbb first beli dulu gune duit sndri.simkad dulu harga rm50 bukan cm skrg rm10 je

    ReplyDelete
  6. aik, dia bagi promo... best gila.. tapi nak subscribe xley r. umah dah ada unifi. kang membazir lak. hahaha

    ReplyDelete
  7. Wahh ni dah kira terbaik la nie ..

    ReplyDelete
  8. Moga demam Zumal cepat kebah ya ..

    ReplyDelete
  9. Eh dah seringgit ke? Haritu RM3 utk sehari.. aduh sakit duit >.<

    ReplyDelete
  10. Rm3.00 tu untuk 150MB. Tapi yang nie tawaran special tak semua dapat. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  11. menarik tu tapi sis x guna maxis ... musim hujan , musim demam ... semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  12. wah bestnyaa.. rasanya ini untuk pengguna android je. blackberry mstii xdpt ni.. sobsob

    ReplyDelete
  13. Semoga cepat sembuh =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. pernah jugak pakai maxis, tapi sim hilang..

    ReplyDelete
  15. dulu sis JM langgan Digi 4G for a month tapi asyik x cukup je sbb rajin BW..so 2-3 hari lepas tukar ke UNIFI..100 G..mmg puas hati lah boleh BW puas2

    ReplyDelete