Booking.com
Booking.com

26 Oct 2014

BARU SEHARI DAH RINDU

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Firstly sori kepada korang semua sebab zumal belum sempat berblogwalking tau. Habis data semalam pastu pokai sama. Haha. 
Jom minum petang 
Rezeki Allah nie kita tak duga. Tengah hari tadi dapat pula projek. Alhamdulillah, zumal syukur sangat-sangat. Lepas dapat duit jer terus on data balik. Rindu nak berblog semula. Malam nie zumal balas kunjungan yer. Maybe korang tak nampak macam zumal menyepi sebab entri telah diset untuk publish. Zumal pun tak nak la blog nie sunyi jew. Ok la zumal nak minum jap. Lepas maghrib kita bersua kembali. Wassalam...

17 comments:

  1. rezeki Allah nak bagi dtg tnpa disangka2 . sis pun dah habis quota ni ... loading slow giler ... main bola ke ... kat sini petang jer hujan turun ...

    ReplyDelete
  2. Zumal order makanan untuk bawa balik untuk tok jew... Bola? Zumal tak main bola. Hehe ;)

    ReplyDelete
  3. Belanja kopi ke teh tarik secawan =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sambil minum sambil selpi... hihihi.... all the best zumal...

    ReplyDelete
  5. syukur rezki Allah sentiasa ada...

    ReplyDelete
  6. Takpa...kita pun ada jugak time-time pokai.

    ReplyDelete
  7. thanks zumal sllu BW n komen blog sha..

    ReplyDelete
  8. Zumal kenal blog Sha lepas tempah T-shirt dulu kan Sha sertakan name kad bersama baju. Sejak tu zumal terjah blog Sha. Hehe...

    ReplyDelete
  9. Wahh.. nampak sedap je air tu hehee.. :D

    ReplyDelete
  10. Zumal adalah blogger paling peramah dalam dunia. sesiapa yang datang dan komen blog zumal. mesti zumal akan datang balik blog orang tu kan? jadi orang tu tak payah risau kalau sekali zumal tak singgah dan komen.

    ReplyDelete
  11. MNH, kalau zumal tak balas kunjungan tu mesti ada yang tak kena tau...

    ReplyDelete
  12. Tengah baca idea pagi semalam.
    Tapi, dah hilang idea sebab semua x tertaip2 sampai rini.

    ReplyDelete
  13. Betul, tak dapat nak duga rezeki ni.
    Kadang hilang sekelip mata.
    Selalu kena ni kalau ada buat dosa.

    ReplyDelete
  14. Zumal pun sama kalau ada idea kena terus taip jika tak taip confirm lupa...

    ReplyDelete
  15. Alhmdullilah..rezeki allah nk bg mmg tak diduga...
    Bersyukur la

    ReplyDelete
  16. BETUL..itu sbb kita perlu sentiasa bersyukur dgn rezeki yg Allah beri..semuanya Allah beri percuma tanpa minta bayaran..jadi mmg teruklah org yg tidak tahu menghargainya

    ReplyDelete