18 Oct 2014

ANIMASI PUTERI

Sumber: Shakido.com
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kepada peminat tv Media Prima mesti perasan ada iklan animasi Puteri kan. Peminat kartun macam zumal confirm rasa excited nak tengok. Animasi ini adalah keluaran produksi Les' Copaque yang glamer dengan animasi Upin Ipin tu. Zumal dengar animasi Puteri nie bakal menemui para peminat animasi pada bulan November. Rasanya bila dah bermula cuti penggal persekolahan nanti. Moga animasi Puteri ini dapat menyaingi kisah glamer Barbie. Menurut Pengarah Urusan Les' Copaque, inilah kisah Puteri berlatar belakang Asia. Makin tak sabar nak menonton. Sama-sama kita nantikan Puteri.
video

11 comments:

  1. Diana pun suka tengok cerita kartun ni...lebih2 lagi kalau cerita ala2 puteri2...hehe

    ReplyDelete
  2. teringat kisah hantu durian (upin ipin), sampai skrg duk tengok ^_^

    ReplyDelete
  3. Eh, nampak menarik nih! Akak pun suka layan animasi sekali sekala. Ringan, tak berat otak :)

    ReplyDelete
  4. laaa minat kartoon rupanya..hehe

    ReplyDelete
  5. ada tgk dalam iklan..dah terjah dah tgk di utube..xsabaq!

    ReplyDelete
  6. Minat sangat tau... Sebab semuanya indah dalam kartun tu siap berangan lagi macam dalam citer Barbie...

    ReplyDelete
  7. Suka juga tengok cerita mcm ni sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  8. peminat kartun rupanya..kalau sis JM peminat Kpop :-)

    ReplyDelete
  9. tengok iklan pun macam best.... sha pun tak sabar....

    ReplyDelete
  10. les copaque terus mengorak langkah. moga bermanfaat utk kanak2.

    ReplyDelete
  11. Kartun ni kalau macam upin ipin memang best lah.
    Lagi anak-anak saya layanzz lah..

    ReplyDelete