Booking.com
Booking.com

2 Oct 2014

ALEXA OH ALEXA

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. Alexa tu bukan nama awek k. Bagi blogger dorang pasti tahu siapa Alexa tu. Hari nie zumal tergerak hati nak check rank Alexa. OMG memang terkejut zumal. Alhamdulillah ranking makin bertambah baik. 
Klik Untuk Semak Ranking Anda 
Terima kasih buat rakan-rakan blogger dan semua pengunjung yang sudi support duniazumal ini. Sedar tak sedar pv blog pun dah melangkaui 100k. Terima kasih juga kepada mereka yang sudi memilih blog zumal untuk review produk atau iklan mereka kat sini. Sayang korang semua. Bye bye...

16 comments:

  1. tahniah zumal...all the best!!

    ReplyDelete
  2. Tahniah Zumal..syg kamu jugak opssss

    ReplyDelete
  3. wah banyak tuuu :o
    tahniah2 ^_^

    ReplyDelete
  4. Tahniah Zumal ... amboi , sukanya dia /

    ReplyDelete
  5. tahniah zumal, alhamdulillah... kejar lagik !

    ReplyDelete
  6. tahniah zumall
    ayu belum abis muke surat pertama pon lagi pasal awek axia ni..
    kene banyak berguru ni

    ReplyDelete
  7. Tahniah Zumal... semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  8. Wah, bestnye..keep it up Bro Zumal :)

    ReplyDelete
  9. bestnya..tahniah..dh di kira rezeki jgk tu

    ReplyDelete