Booking.com
Booking.com

12 Sep 2014

TERIMA KASIH SIFU

Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia dan Salam 1 Dunia buat semua. Pukul 8.00 malam tadi zumal kembali terjah ke blog. Tetiba terlihat kat widget follower macam ada pertambahan follower. Renung punya renung rupanya otai kita bro Ben Ashaari follow zumal. Wah, terkesima gitu.
Zumal rasa sangat gembira tau. Maklum la beliau adalah otai dalam dunia blog ini dan zumal mengikuti blog tersebut sejak sebelum blog duniazumal wujud lagi. Kalau tak silap dalam tahun 2011 kot. Masa tu zumal berangan nak jadi terkenal macam Abg Ben kita tu. Zumal tahu pasal blog Abg Ben kita melalui jiran-jiran zumal yang juga blogger tapi dorang lebih kepada review semata-mata tak ada interaksi dengan follower. Tapi bab income dorang tu memang buat zumal jeles la sebab selalu dapat cek dari Google AdSense ribu-riban. 

Dalam entri nie zumal nak ucapkan terima kasih buat bro Ben Ashaari kerana sudi datang dan follow blog zumal. Terima kasih bebanyak tau. Untuk lelain yang follow tu jangan la sedih. Zumal hargai korang semua. Terima kasih yer...

12 comments:

  1. hihi. bangga je kan bila beliau follow kita..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Zumal sebab blogger yang terkenal dah follow Zumal.

    ReplyDelete
  3. wah bestnyaa. blogger otai tuu. tahniah2 ;)

    ReplyDelete
  4. Perrgghh abg ben dh follow...best2

    ReplyDelete
  5. Wo wo woooo .. jelez i tauuuu .. hahaha . Mesti rasa nak lompat-2 bila napak kan .. ahaksss ;)

    ReplyDelete
  6. sha sendiri pun tak perasan bambeng follow ke tidak... anyway, tahniah ! mesti teruja kan bila sifu follow... meh nak jeles sket!

    tabung jacobs :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Zumal... semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  8. Wahh jelez i oullsss ben asahaari tu

    ReplyDelete