Booking.com
Booking.com

16 Sep 2014

Senarai Peserta Segmen Ceritera Merdekaku

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia semua. Di sini zumal sertakan link peserta. Korang boleh semak link korang ada ke tak yer. Di samping tu korang boleh berblogwalking sesama peserta yer. Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Sabtu nanti 20 September 2014. Ke semua peserta akan zumal masukan ke dalam bloglist duniazumal yer. Untuk senarainya KLIK SINI 

6 comments:

  1. mekaseh inform. tak sabar nak tunggu result ni. hehe :)

    ReplyDelete
  2. tapi kenapa klik link tu ada malware? huhu. baru nk bw. ke sy yg prob?

    ReplyDelete
  3. Asalamualaikum..selamat solat subuh,terima kasih kunjung blog Etuza ya.
    Nak link dalam blig lists.kunjuungi lagi ke blog Etuza ya..
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan singgah pagi Zu Mal....tahniah kepada peserta yang berjaya nanti....

    ReplyDelete
  5. Good luck kpd mereka yg join terutama budak tecik! Ehh join ke tidak tu :-)

    ReplyDelete