Booking.com

19 Sep 2014

SEMAKIN STABIL

Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia dan Salam 1 Dunia buat semua. Sekarang makin ramai duk update Alexa Rank, minggu sebelum nie zumal pun ada update tapi ranking yang zumal dapat tu agak dukacita. Maklum la lebih 3000 rank di Malaysia. Sukar juga nak mendapat job jika rank blog zumal terus begitu. 

Pada malam ini, zumal rasa sedikit ceria kerana ranking blog zumal dah kembali stabil. Kembali la sangat. Hehe. 
Alhamdulillah. Moga lepas ni ada la job baru untuk blog zumal. Blog ini la pintu rezeki insan bergelar seorang blogger. Walaubagaimanapun zumal kasih bergerak sebagai blogger sambilan. Jika murah rezeki ingin juga zumal bergelar blogger sepenuh masa. Ingin bebas la katakan. 

Zumal bukannya tak suka kerja makan gaji tapi bila kita kerja makan gaji nie kita tertakluk pada undang-undang kerja. Macam2 rasa terikat. Dari segi masa, pakaian dan kekadang makan hati juga. Kira nasib baik la kita makan hati, jiran sebelah tu makan tulang hari-hari buat sup Sup tulang pun rare ok. Oh zumal dah terlajak merepek nie. Ok la bye-bye. Thanks sebab support zumal selama ini...

19 comments:

  1. Wahh, bukan senang tu. Scha pun masih dalam 4k lagi. wuwuwu

    ReplyDelete
  2. Kekadang rasa macam tak logik je ranking tu. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah zumal, tipa dari mama, rajinkan blogwalking dan update entri secara konsisten ok.. ;)

    ReplyDelete
  4. wah ada target nk jadi blogger sepenuh masa ya...bagus tu moga berjaya.

    ReplyDelete
  5. wah! teror arr..timm punya alexa sedih kot..huhu..

    ReplyDelete
  6. tahniah zumal, semoga makin meningkat... rezeki ada dimana2 insyaAllah !

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah Zumal... semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah zumal. saya pun macam zumal juga. bercita cita nak jadi blogger sepenuh masa

    ReplyDelete
  9. wah... tahniah zumal.. zizie pun dah lama xcheck.. hehe

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan singgah pagi Zu Mal....Allahamdulillah dan tahniah Zu Mal....semoga no tu semakin kecil dan terus jadi kecil yer...

    ReplyDelete
  11. Wowww daebak, tahniah zumal kerana blog semakin d kenali. Teruskan usaha anda ye

    ReplyDelete
  12. tahniah Zumal..

    nadya xpna check alexa ni.. xphm. no. atas n bawah ni. nt nak check jugak la. hehehe

    ReplyDelete
  13. Nadyya, no.atas tu ranking seluruh dunia. Yang bawah tu ranking kat Malaysia ^_^

    ReplyDelete
  14. ohh. skg da paham. haha thanks Zumal. nt bole la try :D

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah. budak pon dah cecah 2k dah. sebelum ni 3k. hehe. tapi xpandai sgt baca ranking dia

    ReplyDelete