1 Sep 2014

SEKARANG SUDAH ADA SENYUM

Assalamualaikum dan Salam Merdeka buat semua. Alhamdulillah minggu lepas zumal dah terima cash out dari 8 share. Seronok sangat2 zumal rasa. Walaupun jumlah tak sampai nilai maksimum tapi cukup la untuk belanja bulan nie sementara menanti gaji hujung minggu nanti. Syukur sangat2. Terima kasih buat 8 share dan terima kasih untuk korang yang sentiasa sokong zumal. 

Moga cash out seterusnya lebih besar. Jom tingkatkan nilai earning zumal kat sini...

14 comments:

  1. Tahniah Zumal..apa tips sampai boleh cash out 8share?hee

    ReplyDelete
  2. wah bestnyaa.. nadya bru daftar smlm..hehe

    tahniah zumal :)

    ReplyDelete
  3. belanja mama lah.. kefci. seronok kan zumal dapat income begitu.. terasa seronoknya berblogging

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi sokong. Wanie nak tips ke? Sebenarnya tak ada tips just share link kat blog dalam setiap entri atau boleh gunakan iklan 8share sebagai bahan untuk buat entri. Misalnya kalau iklan tentang produk kita buat review produk tu.

    ReplyDelete
  5. uhwaaa... seronoknyaaa. tahniah abang zumal ^__^

    ReplyDelete
  6. Nilai 8share tak naik2 dari haritu. Tersalah umpan agaknya.

    ReplyDelete
  7. Zumal nampak ada orang buat trick untuk orang klik. Rasa ok tak try cara dia ^_^

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki.. Tahniah & semoga sentiasa dimurahkan rezeki ye.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. murah rezeki lg :)

    ReplyDelete