Booking.com

26 Sep 2014

L'AROME CLEARSKIN

Advertorial
L'AROME CLEARSKIN
PHYTOCELLTEC™ MALUS DOMESTICA

Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia dan Salam 1 Dunia buat semua. Anda pernah dengar tentang jenama L'arome Clearskin ? Jenama L'arome Clearskin amat terkenal dengan produk PhytoCellTec™ Malus Domestica yang terbukti dalam mencerah, melembab, menganjalkan kulit, antioksida dan antipenuan.

Khasiat dan Kelebihan L'arome Clearskin 

√Pencerahan kulit, licin dan menyerikan kulit wajah
√Meremajakan kulit dari dalam 
√Antipenuan
√Antioksida 
√Mengurangkan kedutan (kesan seawal 10 hari)
√Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit wajah
√Menegang dan menganjalkan kulit
√Menghalang pigmentasi pada kulit
√Menghilangkan kesan parut jerawat
√Memperbaiki dan pembaharuan sel-sel baru pada kulit dan bertindak dari dalam
√Meneutralkan kembali kulit yang rosak akibat daripada UV, pencemaran dan penuaan
√Membantu menghilangkan / mengurangkan jeragat

Cara Penggunaan 

√Sapu Clearskin pada kulit muka dan leher waktu pagi dan malam
√Boleh disapu pada payudara, bahagian atas dan tepi untuk menegangkan dan menganjalkannya.

Kandungan Dalam L'arome Clearskin PhytoCellTec™

√PhytoCellTech™ Malus Domestica
√Cucurbita Pepo (pumpkin)
√Seed Extract
√Pullulan
√Porphyridium Cruentum Extract
√Ascorbyl Tetraisopalmitate 

Pelbagai Testimonial Dan Pilihan Produk Jenama L'arome Clearskin

L'arome Clearskin

L'arome Clearskin Terbaik

  Testimonial

  Testimonial

Terlajak Slim 

Menyingkir lemak dengan L'arome

  Testimonial

Menarik? Tertarik? Dapatkan segera 
019-261 5839
Atau

____________________________________

Dapatkan review untuk perniagaan anda di laman-laman blog tanah air. Tingkatkan penjenamaan dan jana keuntungan bisnes berkali ganda dengan segera pada kos pengiklanan editorial yang rendah dan berbaloi. Anda berminat? KLIK SINI  

15 comments:

  1. produk baru yer...macam2 bole ek...

    ReplyDelete
  2. ada terbaca aritu..tp x igt kt blog mn...psl produk ni

    ReplyDelete
  3. zumal buat advertorial pulak skrang ni..gud luck2..hehe..

    ReplyDelete
  4. macam best je... produk berasaskan epal !

    ReplyDelete
  5. Dr mashitah pun guna produk ni yek

    ReplyDelete
  6. pehh. mcm best je Zumal. msti mahal kan ><

    ReplyDelete
  7. Kalau berkesan ni memamng kena beli ni. hehe

    ReplyDelete
  8. Cer tengok sape penggunanya. Mereka pun yakin, anda tak perlu tunggu lagi. Contact cik akak tu ^_^

    ReplyDelete
  9. wahhh banyak testimoni berkesan nih..

    ReplyDelete
  10. alhamdulullah , rezeki masuk ... nak usha juga produk ni .

    ReplyDelete
  11. Bagus juga produk ni kan.. thanks sharing Zumal.. :)

    ReplyDelete
  12. tak tahu pun pasal produk ni.. banyak juga pengguna ya

    ReplyDelete