Booking.com

16 Sep 2014

Jom Ping Blog

Assalamualaikum,  Salam 1 Malaysia dan Salam 1 Dunia buat semua. Hari ni adalah final segmen zumal. Bagi korang yang masih belum join tu, masih ada masa lagi untuk korang join. Sebelum 12.00 tengah malam ni jer. Lepas tu segala surat menyurat dan surat layang tidak akan dilayan yer. Petang ni zumal akan keluarkan senarai semak link peserta yer. Mohon semua peserta check link korang nanti. Bagi korang yang belum Serai segmen zumal boleh la KLIK SINI

Apa yang korang buat masa cuti cam nie? Zumal sebenarnya cuti sejak Jumaat lepas lagi. Masalah kesihatan. Begini la orang yang terlebih sensitif terhadap cuaca.

Apa kata zumal ajak korang try ping blog korang. Click Here Maklum la ping blog merata ni boleh kena jangkitan malware. Yang ni pun zumal tak tahu. Moga tak ada malware yer. Selamat Hari Malaysia.

5 comments: