Booking.com
Booking.com

9 Nov 2014

JAMU SUSUK DARA

Advertorial
JAMU SUSUK DARA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Hari ini zumal nak citer tentang produk keluaran Jamu Susuk Dara yer. Pernah dengar? Produk nie tengah meletop tau.

PRODUK 1




Korang pakai sabun apa? Korang berani untuk berubah menjadi lebih CANTIK, lebih PUTIH, lebih SIHAT dan lebih MENAWAN! Apa kata korang TUKAR kepada Magic Seri Cahaya Soap.

KEBAIKAN Magic Seri Cahaya Soap : RM28.90

✔Membantu Merawat jerawat & kulit berminyak
✔Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata
✔Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.
✔Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead
✔Mengatasi masalah melasma
✔Memudarkan parut jerawat di muka
✔Mencerahkan kulit muka
✔Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam Di Wajah
✔Menegangkan kulit
✔Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat
✔Anti-ageing

WAKTU PENGGUNAAN:
1-BANGUN PAGI SEBELUM MANDI
2-MALAM SEBELUM MASUK TIDUR.
3-SETIAP KALI SEBELUM BERWUDUK UNTUK SOLAT.

CARA PENGGUNAAN:
1-Basahkan sabun dan keluarkan buih.
2-Sapukan diwajah dan biarkan kering.
3-Selepas 2 minit Bilas wajah sebersih-bersihnya.

KESAN SERTA - MERTA:
1- akan terasa kulit wajah akan lebih halus dan lembut
2- akan terasa kulit wajah bebas dari minyak dan tidak melekit

KESAN JANGKA MASA PANJANG:
1-Jerawat akan cepat kering.

2-Minyak akan keluar bertambah banyak dan semakin hari semakin berkurang bergantung kepada kekerapan pemakaian

3-pengelupasan ditempat paling aktif berminyak seperti ditepi hidung, atas hidung, pipi akan berlaku.

4-pengelupasan tanpa menyakitkan akan berlaku dalam tempoh 2 ke 3 minggu pemakaian dimana sel - sel kulit mati akan disingkirkan.

5-dalam beberapa tempoh kulit wajah akan bebas daripada jerawat dan minyak. sekaligus kulit wajah akan bertambah cerah dengan pengantian sel kulit baru yang lebih sihat.

Berani untuk bertindak...Jangan terlepas peluang!!

____________________________________
PRODUK 2

Korang biasa guna Feminine Wash? Bukan semua bagus yer. Ada yang beri kesan sampingan. Justeru itu zumal nak memperkenalkan Feminine Wash keluaran Jamu Susuk Dara yang telah diuji keberkesanannya. Miss V  salah satu produk hot di Malaysia dan negara jiran kita.

Keistimewaan FEMININE WASH (JSD) RM48

SOALAN :
Saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminine wash kan? sebab ianya boleh membunuh bakteria baik untuk miss V kita. Jadi pertanyaan saya, kenapa Jamu Susuk Dara ni ada jual feminine wash?

JAWAPAN :
kebanyakkan feminine wash di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti pengggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash. PH normal faraj 3.8-4.3 (slightly acidic)... Feminine wash yang PH dia dalam range ni.. Boleh guna hari2.. kalau yang ikut standard PH ni biasanya harga dia mahal.. bukan cikai punya... feminine wash susuk dara, PH dia dalam range ni plus medicated.. Jadi sangat sesuai untuk wanita yang bermasalah keputihan...wanita yang selalu keje kat luar, wanita yang selalu stress dimana2 faktor2 ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan.. boleh guna feminine wash untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka...wanita yang tidak mempunyai masalah juga boleh guna feminine wash susuk dara sebagai perlindungan dan mencegah kepada white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina...

 ___________________________________

PRODUK 3
Sekarang zumal ingin memperkenalkan Jamu Pengantin Dara pula. Menarik kan nama produk nie, apa yang zumal nak share bukan sekadar nama sahaja, ia sememangnya produk terhebat... 

Testimoni!! Testimoni!! Jamu Pengantin Dara  

-Baru insert Jamu Pengantin Dara tak sampai 2 jam miss v nye dah mengeluarkan air busuk... sampai terpakse guna pad.
-12 jam pertama keluar pula lendir2 putih yang pekat dan busuk ketika buang air kecil 

-36 jam keluar pula darah bercampur dengan lendir... menakutkan je kan...

-Alhamdulilah selepas cukup 72 jam rempah Jamu Pengantin Dara dikeluarkan dari miss V kelihatan ketulan2 ditarik keluar!! Beliau berasa amat lega, terasa badan ringan sangat  dan yang paling best bibir miss V kembali rapat dan kembali ketattttt...

Hebat tak? Sure hebat kan...

Apa tunggu lagi... Jum try test !!

Jamu Pengantin Dara cuma 
RM65 .00 + Postage RM 6.00

____________________________________

PRODUK 4

LOTION Jamu Susuk Dara produk terlaris di masa kini  boleh memecahkan lemak2 sapu sedikit sahaja di bahagian perut  lengan dagu anda akan terasa kepanasannya... Tak percaya cubalah dulu...

BERMINAT!!!
WHATSAPP 0192615839 SERI

42 comments:

  1. salam jumaaat..best ni boleh dicuba.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan singgah Jumaat Zu Mal...macam menarik produk ni....

    ReplyDelete
  3. Banyak lagi produk keluaran JSD ni kan Zumal, klu xslp utk kurus pn de lotionnye

    ReplyDelete
  4. yang miss V tu pernah keluar kat timeline fb zizie .. hehe

    ReplyDelete
  5. Siapa nak order boleh whatsapp akak Seri yang dalam entri tu yer. Ini hanya iklan berbayar jew bukan entri zumal k...

    ReplyDelete
  6. salam singgah.

    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature)

    ReplyDelete
  7. Byk produk kecantikan dkrg ni so kalau rasa sesuai dan serasi boleh try kan zumal :-)

    ReplyDelete
  8. banyak produk kecantikan sekarang.. kalau nk try boleh la nanti :)

    ReplyDelete
  9. pnh gak dgr psl jamu susuk dara ni. nengok testimoni tu mcm berjaya je hehe

    ReplyDelete
  10. zumal lupa pulak nak bgtau yg ana tukar url baru : ana-mizu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  11. berkesan juga nampaknya ya

    ReplyDelete
  12. Hehehe ..Wahh review produk ya ..All the best Zumal ..Byk la dpt job lepas ni ..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah Lya... Berkat join advertorial.my Zumal harap akan bertambah lagi peminat untuk review product boleh gak berubah jadi blogger sepenuh masa. Selamat tinggal dunia kerja penuh stress ^_^

    ReplyDelete
  14. 3 hari dah cantik?
    Ermm..betul ke ni?
    Sukar nak percaya..hehe..

    ReplyDelete
  15. seronok tengok testomonial tuh...rasa nak try jugaklah... :D

    ReplyDelete
  16. semakin banyak produk yang hebat hebat sekarang ni ^___^

    ReplyDelete
  17. produk sana sini bersaing antara satu sama lain, kalau dikira Etuza juga teringin nak prmot produk tapi Etuza tak yakin..insha allah tengok lah akan datang entry

    ReplyDelete
  18. uiiyooo!!! =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Produk memang tengah meletup2 sekarang nih.. Kira hot items must try la ni.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  20. amboi zumal..jual ke?jiran saya stokis JSD ni

    ReplyDelete
  21. Yang tang sabun tuh cam ok..tp bab pngelupasan kulit tuh xsanggup nk hadapi....huhu

    ReplyDelete
  22. Yang tang sabun tuh cam ok..tp bab pngelupasan kulit tuh xsanggup nk hadapi....huhu

    ReplyDelete
  23. Selamat mereview hehhee..best jugak nampaknya produk ni

    ReplyDelete
  24. Orang tu mmg dah cantik kot, zumal.
    Hehe..

    ReplyDelete
  25. dekat fb pun byk review pasal susuk dara ni...
    jemput join segmen ni.. http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  26. famous produk nih tapi tak berkesempatan lg nak cuba..:)

    ReplyDelete
  27. kalau sesuai boleh lah cuba..sbb kulit org ni x sama..ada serasi ada x

    ReplyDelete
  28. Saya memang pakai produk ni terutamanya feminin wash tu. Nak try pakai sabun muka tu plak la.

    ReplyDelete
  29. siapa nak kulit cantik boleh cuba produk ni.

    ReplyDelete