1 Sep 2014

Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

49 comments:

  1. All the best ! Selamat bersegmen ! ^_^ Dayah pun terasa nak join jugak ni . hehehe

    ReplyDelete
  2. all the best abang! kalau sempat akan join nanti ;)

    ReplyDelete
  3. bw here n folo..gud luck ye!jemput singgah juga..

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  4. Coming from www.aimisyafiqah.com as one of the sponsors of Giveaway Blogwalking Bersama www.mamaniza.com . Thanks for participating and good luck darling ^^

    ReplyDelete
  5. Wah sponsor pun datang yer. Thanks Aimi and thanks all ^_^

    ReplyDelete
  6. Fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  7. hye dear,,,, dari segmen sama dah datang follow sini... =) jemput singgah & fllw back... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  8. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html (10sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama :) Datang follow sini. Followlah balik klau sudi :3

    http://eyranadyrastory.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  10. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  11. Hai, jemput join GA di bawah.. Hadiah dia seriously best2 semuanya. Rugi kalau tak join..

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    ReplyDelete
  13. Datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniacom.html

    ReplyDelete
  14. Salam singgah,dari segmen mamaniza
    http://www.kisahsidairy.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    All the best ye!!

    ReplyDelete
  15. blogwalking sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  16. Salam..dari GA sama;)

    http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  17. Blogwalking dari segmen yang sama..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom_4.html

    ReplyDelete
  18. salam.... dtg dr segmen yg sama.. goodluck! :D

    http://mrssempoi.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  19. salam.... dtg dr segmen yg sama.. goodluck! :D

    http://mrssempoi.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  20. salam.... dtg dr segmen yg sama.. goodluck! :D

    http://mrssempoi.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  21. Salam lya bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  22. Salam...bw dr segmen yg sama ;)

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/ga-no-1-giveaway-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  23. Singgah BW dari segmen sama:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum, Kiera datang terjah peserta GA mamaniza.com ... Jom berbalas kunjungan :)
    giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com (KIERA)

    follow sini juga #462 :)

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum... chack! KM datang dari segmen yg sama.. jemput balas kunjungan blog KM tataaaa..

    GA Blogwalking Bersama Mananiza.com

    p/s : done follow sini, klu sudi follow le kita balik, klu dah follow terima kasih daun keladi. =)

    ReplyDelete
  26. datang dari segmen yang sama..

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    ReplyDelete
  28. Hai. Singgah blogwalking dari segment yang sama. Salam perkenalan ^_^

    http://www.syafiyahluv.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    Done follow u.

    ReplyDelete
  29. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Semoga berjaya! :)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    ReplyDelete
  30. Ros singgah sini dari segmen yang sama:)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/iveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  31. Datang blogwalking dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  32. Salam ziarah dari segmen yang sama:
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    Semoga Berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  33. Salam. BW here dari segmen yang sama. Mine #120

    Done follow.

    Btw, Nice blog and good luck!

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum w.b.t,

    Dari segmen yang sama, datang jalan2 dan follow..
    http://hanamarsom.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  35. salam, shad blogwalking dari segmen sama, hepy blogging..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. as salam, jln2 blogwalking dari segmen yg sama. :)

    dah follow sini

    http://norazua10.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete