29 Sep 2014

CPUV NUFFNANG #22 SIME DARBY LPGA 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Alhamdulillah bila check akaun Nuffnang hari nie ada pula CPUV baru iaitu SIME Darby LPGA 2014 yang merupakan tournament golf wanita terkemuka. Ia bakal dilangsungkan tak lama lagi. Kepada yang berminat mengetahui lebih lanjut tentang event ini silalah klik pada iklan nuffnang SIME Darby LPGA 2014 yang sedang disiarkan di blog zumal. Apa yang zumal faham bukan sekadar golf yang dipertandingkan tetapi ada pelbagai aktiviti yang sure ohsem...

Terima kasih kepada pihak nuffnang yang sentiasa memberikan zumal CPUV terbaru dan peluang untuk zumal menambah pendapatan. Jutaan terima kasih kepada rakan2 blogger dan pengunjung kerana sudi datang ke blog zumal. Zumal sayang korang semua. Tata titi tutu ^_^

15 comments:

  1. alhamdullah bertambah rezeki zumal tq ya barang dah sampai lepas ni boleh dah nk berselfie..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...meriah cpuv masuk eh

    ReplyDelete
  3. We r blogger we support each other, i click u then u click me hiksss

    ReplyDelete
  4. tahniah zumalll
    hahha ayu kalau tgk bnd2 ni mmg blur
    tak pandai langsung

    ReplyDelete
  5. tahniah2,,, asyik dapat je kan.. nadyya pon dpt cpuv ni.. xsempat update lg... bz ;p

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah Zumal.. semoga sentiasa murah rezeki... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rzeki kan..sikit2 lama2 meningkat jua

    ReplyDelete