Booking.com
Booking.com

27 Sep 2014

CPUV NUFFNANG #21 SENHENG ONLINE STORE ONE...

Assalamualaikum dan salam hujung minggu buat semua. Alhamdulillah pepagi nie buka akaun Nuffnang rupanya ada satu lagi CPUV untuk zumal.
CPUV ke 21 kat blog zumal ni datangnya dari Senheng. Korang boleh redeem voucher yang menari-nari kat blog zumal nie untuk shopping kat Senheng Online Store. Zumal pun selalu shopping kat Senheng nie. Tapi shopping kat kedai Senheng la. Cuba mohon kad ahli plus one, confirm korang dapat diskaun giler punya.
Kad Plus One Zumal 
Tengok kad tu ada gambar panda lagi. Sebabnya panda yang datang negara China hari tu ditaja oleh Senheng tau.

Terima kasih buat Nuffnang kerana beri CPUV nie. Terima kasih juga pada Senheng yang sudi mengiklan di sini. Kepada korang yang setia datang blog zumal nie jutaan terima kasih zumal berikan. Bagi yang menanti kisah alien kat blog nie, harap maaf zumal tak sempat taip. Hehe... Bye bye...

11 comments:

  1. alhamdulillah , rezeki zumal ... sis x dpt buka nuffnang ... quota habis .

    ReplyDelete
  2. tahniah ya..murah rezeki. nak belajar ni nuffnag ..hehehe

    ReplyDelete
  3. Etuza nak link kan ya..tahnia terpilih di Blog Etuza

    ReplyDelete
  4. tahniah. saya smpai skang x dapat lagi. sobs

    ReplyDelete
  5. Amy sabar yer. Insha Allah ada rezekinya nanti ^_^

    ReplyDelete
  6. Murah hatinya nuffnamg maybe xumal rsjin update blog so dptlah habuan nya

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal.. nina pun ada kad seng heng ni ;)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete