Booking.com
Booking.com

8 Sep 2014

CPUV NUFFNANG #19 KOTEX SELV - PANTY LINER

Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia dan Salam 1 Dunia buat semua. Seperti biasa setiap hari Isnin telah menjadi rutin zumal untuk semak akaun Nuffnang. Alhamdulillah earning semakin bertambah dan yang paling best En Nuffnang beri zumal satu lagi CPUV baru. Kali ini CPUV Kotex Selv - Panty Liner. Terima kasih buat En Nuffnang nie. Zumal sayang kamu. Hehe. Untuk korang juga zumal ucapkan terima kasih tidak terhingga tau. Sayang korang gak. Sebelum ke mana-mana tu klik la Kotex tu yer. Tata titi tutu...

22 comments:

  1. wahh tahniah zumal.. akak dapat jugak ni..alhamdulillah... selamat maju jaya tau.. :)

    ReplyDelete
  2. mama....dia bagi kat orang bujang je kot...akak pun tak dapat...hhehe

    ReplyDelete
  3. tahniah zumal...dpt byk cpuv. moga2 bertambah rezeki.
    eh akak ada problem bila nak sign in nuffnag lah...boleh tolong tak?
    check kat blog akak, pls. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...murah rezeki zumal...^_^

    ReplyDelete
  5. Tahniah zumal...cik akak pon dapat juga

    ReplyDelete
  6. baguslah bgitu murah rezki zumal...

    ReplyDelete
  7. congrate zumal :) nanti kalau keluar, zizie klik ye~

    ReplyDelete
  8. tahniah abang ^___^ moga moga dimurahkan lagi rezeki bersama nuffnang.. hiks

    ReplyDelete
  9. wah... tahniah Zumal. Nadyya xdpt pon.huhu

    ReplyDelete
  10. wuhuuuuuuuuu!tahniah dapat CPUV!
    NAK TANYA ABG ZUMAL...TOTAL UNIQUE YG ABG ZUMAL DAPAT SETIAP HARI PALING KURG BERAPA YE UTK MELAYAKKN KITA DAPAT CPUV??

    opsss..terCAPSLOCK plak...btw,mmg CPUV dan CPC nih diorg akn apdet hari isnin ke??hari lain mereka tak hapdet?gituhh??

    ReplyDelete
  11. Kalau tak silap Abg Zumal, syarat nak dapat CPUV tu kena maintain 20 UV tetiap hari... Blog Abg Zumal paling sikit pun 80 UV.

    ReplyDelete
  12. Nuffnang update earning je hari Isnin. CPUV tu tak tentu.

    ReplyDelete
  13. Tahniah,nk klik tgh tido la plak....^_^

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah , rezeki . sis punya cpuv sdgstop ni ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  15. Wahh tahniah.. rezeki2.. alhamdulillah... :)

    ReplyDelete