Booking.com

4 Sep 2014

CPUV NUFFNANG #18 SONY XPERIA Z2

Assalamualaikum, Salam Merdeka, Salam 1 Malaysia dan Salam 1 Dunia buat semua. Kepada para peminat gajet di luar sana pasti sudah tahu tentang kelahiran smartphone Sony Xperia Z2. Gajet nie kiranya termasuk dalam kategori gajet idaman zumal.
Mungkin korang nak tahu kenapa ia jadi idaman zumal kan? Faktor utamanya ianya lasak. Nak tahu lasak camne? Xperia Z2 nie ianya kalis air dan anti calar. Zumal yang selalu bermotor nie tak khuatir la kalau-kalau tetiba hujan turun masa tengah ride. Kalau phone sekarang nie zumal kena cepat-cepat cari tempat berteduh pulak. 

Selain itu, Xperia Z2 ini tampil dengan kamera yang sangat berkuasa iaitu 20.7 MP. Zumal yang suka mengambil gambar nie cukup tergoda pada kemampuan kamera Xperia Z2 ini. Korang nak fokus jerawat pada wajah seseorang bukan lagi satu masalah. Hehe. 

Kalau korang ingin tahu lebih lanjut kena la klik pada iklan yang Sony Xperia Z2 yang sedang berlegar-legar di blog zumal nie. 
Terima kasih tidak terhingga buat En. Nuffnang yang memberikan CPUV Xperia Z2 ini. Dan tidak lupa juga pada korang semua yang sentiasa menyokong zumal. Terima kasih daun keladi, jangan lupa singgah lagi.

14 comments:

  1. kalau la ada duit banyak.. heheh

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat Zu Mal...tahniah yer dan semoga sentiasa di murahkan rezeki...

    ReplyDelete
  3. sis pun sdg mengintai z2 sbb kalis air . sis update blog kat blog baru -> http://cetusanmind.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki Zumal... aamiin. :)

    ReplyDelete
  5. sep sikit zumal.. experia z2 ni pon tersenarai dlm fon idaman husna jugak.. hahaha soal selidik hari tu harganya ada kot dlm 12++ dah..:p bunyik mcm berangan je..

    ReplyDelete