Booking.com

12 Sep 2014

ALEXA AND ME

Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia dan Salam 1 Dunia buat semua. Pada hari Jumaat yang indah ini zumal teringat pula nak check ranking blog zumal. Minggu lepas dah check tapi rank kat Malaysia blog ini pada minggu lepas, 4500. Jadi zumal tak share la sebab lari jauh sangat. Hari ni, Alhamdulillah berjaya menduduki tangga 3,185 di Malaysia. Baru la semangat balik nak update blog nie. Apa pun terima kasih tidak terhingga buat semua yang still sudi menjejaki blog zumal walaupun pada satu ketika zumal pernah hilang tanpa kesan.

Zumal harap semua akan terus menyokong kewujudan blog ini. Sama-sama kita bergandingan yer. *dah macam ucapan terima trofi atas pentas* Atas sokongan anda jua la yang membolehkan zumal terima sedikit sebanyak faedah termasuk la income melalui iklan-iklan yang zumal pasang kat blog ini. Jika ada sebarang masalah atau teguran silalah tegur zumal tapi buat la baik tutur katanya sebab zumal nie amat la sensitif.

Lagi satu, menjadi harapan agar kita (blogger) dapat bertemu di masa hadapan. Maybe kat event-event tertentu. Ok la selamat maju jaya buat semua. Tata titi tutu...

Tips Dapatkan RM16k
Tak Perlu Begini Untuk Online

12 comments:

  1. usaha tangga kejayaan..keep it up

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...teruskan berusaha ya zumal...^_^

    ReplyDelete
  3. goodluck Zumal! Usaha tangga kejayaan. hee ;)


    nadyya tag Zumal again. hee
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-2nd-giveaway-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  4. good luck...
    tasha sikit jee..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah Zumal.. semoga terus sukses ye.. aamiin.

    ReplyDelete
  6. tahniah. sy nak cek jugak la. hehe

    ReplyDelete
  7. Wowww! Dh turun ke 3k tu, sis Jm still 5k huhuhu

    ReplyDelete
  8. Tapi blog JM lebih gempak dari blog zumal tau ^_^

    ReplyDelete
  9. Teruskan usaha :D Gambateh !! o^^o

    ReplyDelete