Booking.com
Booking.com

21 Sep 2014

ALAHAI MAMA


Assalamualaikum dan Selamat Malam semua. Sebelum apa2 jom ikuti dialog phone call kat bawah.

Mama: Assalamualaikum
Zumal: Waalaikumussalam mama
Mama: Mal apa kabar?
Zumal: Tak la sihat sangat mama. (Memang selalu jawab gitu)
Mama: Tok macam mana?
Zumal: macam tu je la

**skip babak personal**

Mama: kenduri adik 12 Oktober
Zumal: Ahad kan?
Mama: em ahad minggu kedua lepas raya haji
Zumal: em
Mama: majlis tu ayah buat besar gak. Boleh la kalau abang nak join buat majlis bertunang ke, nikah terus pun boleh.

**time nie rasa nak gelak guling-guling kat lantai pastu line terputus. Zumal call balik, mama cakap kredit habis. Lepas tu babak personal jew**

Ha korang, lawak tak mama zumal punya skrip. Hehe. Zumal nak kongsi sikit jawapan zumal.

Zumal: dak kot. Tak ada sapa pun.
Mama: mana tau kot ada yang mama tak tau.

Tut... Tut... Tut...

11 comments:

  1. Ada rezeki nikah terus je Zumal hehee.. :D

    ReplyDelete
  2. mama dah tak sabaq nak tengok zumal berbini lettew... semoga cepat sampai jodoh ya zumal...

    ReplyDelete
  3. hihi.. zumal, mu kalau kawin, mu jemput mama tau... kikiki

    ReplyDelete
  4. ahahaah...mama..mama you r so sweet..ala..Zumah ckp je tak der..rupanya mama nye lebih tahu

    ReplyDelete
  5. mintak le mama carikan. hehe

    ReplyDelete
  6. alaa sedihnyaaa.. smoga cpt dpt jodoh :)

    ReplyDelete
  7. Walau apa pun jadi hidup kena teruskan ^_^

    ReplyDelete
  8. Eloks sangat tu...Adik dah, semoga zumal dikurniakan jodoh secepat mungkin, amiin. (kenalah usaha sikit) :)

    ReplyDelete
  9. setuju... hidup msti diteruskan.. doa byk2.. sabarla ;)

    ReplyDelete