Booking.com
Booking.com

5 Aug 2014

Utusan Kreatif dari White Lily

Assalamualaikum dan Salam Syawal buat semua. Hari nie dah 9 Syawal pun. Suasana raya kat sini dah jadi suram pun sebab dah tak ada saudara mara yang datang. Tahun nie pula zumal mula kerja sejak raya ketiga. Bila kerja hilang habis mood raya. Hehe. Lagi pun tahun nie tak beraya dengan ayah dan mama. Dorang tak balik kampung. Sedihnyer... Perancangan zumal hujung minggu nie nak balik kampung tok kat Bagan Serai, Perak. Maybe ada suasana raya lagi kat sana. Lagi pun Tok Andak kat sana kurang sihat.

Pada hari nie zumal el kerana kurang sihat. Tengah hari tadi tengok ada abam posmen singgah rupanya ada utusan untuk zumal. Masih ada kad raya untuk zumal. Kali nie kad raya datangnya daripada blogger White Lily. Kad raya ini sangat kreatif. Zumal suka sangat. Cantik kad raya hasil tangan White Lily. Nak kenal siapa White Lily? Jom kita terjah blog beliau DI SINI...


Cantikkan kad raya nie. Thanks untuk White Lily. Lepas nie ade lagi ke kad raya yang nak tiba yer? Hehe ^_^

17 comments:

  1. Cantiknyerr kad dia ..Tahniah Zumal

    ReplyDelete
  2. ehhh, nadya pon bru dapat jugak kad raya dr dia. hehe. nanti nak update entry sal ni jugak.. hoho

    ReplyDelete
  3. Singgah menabung DUIT RAYA1 - DUIT RAYA 4

    ReplyDelete
  4. Kreatifnyer kad raya dia..salam syawal ke-9 Zu Mal..

    ReplyDelete
  5. Kreatifnyer kad raya dia..salam syawal ke-9 Zu Mal..

    ReplyDelete
  6. Wah...masih dapat kad raya...tahniah..

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya zumal. aku pun x sihat gak ni. patut nyer dah keje ari ni. tp aku amek mc.

    ReplyDelete
  8. aishh.. malu aishh.. haha. selamat hari raya ke-9 ^__^

    ReplyDelete
  9. memang dia seorang yang kreatif..:)

    ReplyDelete
  10. Waa.. rajin betul blogger seorang ni ^^

    ReplyDelete
  11. rajinnya dia buat macam tu ^^,

    ReplyDelete