26 Aug 2014

SEKITAR MAJLIS RUMAH TERBUKA JKM PERLIS




Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua. Siang tadi kat ofis zumal diadakan open house. Rasanya last open house orang buat untuk raya tahun ni. Maklum la dah penghujung Syawal. 

Open house kali nie buat simple-simple je tapi pilihan menunya terlalu banyak sampai ada yang zumal tak dapat nak makan kerana dah over load. Hehe. Kalau ikutkan zumal ditugaskan sediakan laksa bersama beberapa orang pegawai lelaki JKM yang lain. Dek kerana dorang tempah je jadi zumal terselamat la untuk prepare laksa tu. Kat sini zumal kepilkan beberapa gambar sekitar majlis yang sempat zumal ambil tapi tanpa gambar sendiri la. Maklum la takde jurugambar lain nak amik gambar zumal. Sedih tak? Hehe.








Alhamdulillah majlis selesai dengan jayanya. Tapi banyak juga makanan berbaki setelah selesai majlis. Lepas tu kami berbagi la untuk dibawa pulang. Ok setakat ini perkongsian zumal kali ini. Nak sambung buat roti untuk jualan besok. Kepada yang rajin klik la link di bawah yer. Bye bye.

Link 4  

5 comments: