Booking.com
Booking.com

26 Aug 2014

PROJEK CARI MAKAN

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua. Kalau hari tu zumal iklankan projek baru zumal iaitu menjual pakaian kali ni ada bertambah lagi satu cabang bisnes yang zumal jalankan. Projek terbaru ini hanya kecil-kecilan untuk menampung perbelanjaan zumal dan Tok.

Nak tahu apa bisnes terbaru zumal? Zumal buat bun kacang merah dan mini pizza. Jual kat ofis dan supply kat kedai rakan-rakan je. Alhamdulillah sambutan amat menggalakkan.


Sejak buat projek nie, masa tidur zumal jadi tak menentu. Bagi korang yang pemurah, sila klik link kat bawah. Terima kasih.

Link 1
Link 4  

9 comments:

  1. murah rezeki zumal..alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah semoga rezeki zumal terus dimurahkan...akak doakan yer...

    ReplyDelete
  3. Wah, sedapnye mini pizza tu :) Semoga perniagaan Bro zumal bertambah maju..
    tag Bro Zumal kat sini http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/7-thing-must-know-about-me-versatile.html

    ReplyDelete
  4. rajin...pelbagai bisnisnya...gdluck.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah. rezeki baru zumal. semoga dipermudahkan semua urusan :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Zu Mal...Allahamdulillah dan semoga rezeki Zu Mal bertambah2....Amin

    ReplyDelete
  7. usaha tangga kejayaan. mcm best je tgk bun kcg merah tu.

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah. nampak sdap mini pizza tuu :)

    ReplyDelete
  9. Menarik tu.. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki & semoga terus sukses Zumal.. aamiin.. :)

    ReplyDelete