Booking.com

5 Aug 2014

CPUV NUFFNANG #13 MAYFAIR BODYLINE AUGUST

Assalamualaikum dan Salam Syawal buat semua... Alhamdulillah dah Syawal ke 9 kan hari nie. Musim2 raya nie dah tentu banyak rumah terbuka. Ada tak risau sebab naik berat badan? Confirm la ada. Maklum la macam2 makanan yang best menggugat nafsu makan. Hehe. Jangan gusar sebab bulan nie Mayfair ada buat promosi. Jadi apa tunggu lagi, jom booking untuk rawatan di Mayfair. Klik la pada iklan Mayfair yang sedang menari kat blog zumal. Thanks untuk Nuffnang atas pemberian CPUV terbaru untuk zumal. Thanks juga kepada semua yang sudi support zumal kat alam maya ini...

8 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam Syawal ke-9 jgk Zu Mal...wahh...tahniah yer..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam Syawal ke-9 jgk Zu Mal...wahh...tahniah yer..

    ReplyDelete
  3. tahniah.. saya pun dapat jugak cpuv ni, tapi x keluar2 pun iklan tu kat blog.. heheh

    ReplyDelete
  4. dapat lagi ek? tahniah2 rezeki bulan syawal nii :)

    ReplyDelete
  5. rezeki di bulan syawal.. hihi

    ReplyDelete