Booking.com

30 Jul 2014

Wordless Wednesday: Third Days Raya, First Day Working

First time jaga kaunter unit OKU dan WE

Sorang2

Sunyi

Tiada Customer Datang

Parking Lengang 

15 comments:

  1. kalau sorang-sorang memang membosankan bro

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  2. wah..raya ke-3 dah kerja...btw selamat hri raya....selamat bekerja! :DD

    ReplyDelete
  3. x bestnya dah kerja. tak ada orang lak tu. saya dah takut dah kalau sendirian. hahaha

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam aidilfitri,maaf zahir batin..Diana pn ari ni da mula keja...

    ReplyDelete
  5. salam idilfitri zumal..maaf zair batin...

    ReplyDelete
  6. Selamat bekerja :)
    Habis kerja boleh sambung raya balik. Hehe

    ReplyDelete
  7. Selamat bekerja !! :) Berusaha!! Takde customers la best, boleh buat kerja lain yedok? :3

    ReplyDelete
  8. assalam
    selamat hari raya dari www.opzzpinky.my

    slmt menjalankan tugas hihih
    xda org la pula..kcian..xpa2 nnt bole raya weekend :D

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya zumal

    samalah akak dh kerja raya ketiga

    ReplyDelete
  10. suasana kesunyian.. hehehe.. selamat hari raya yang kelima abang ^__^

    ReplyDelete
  11. Boring je rasa bila dah mula start keje kan hehee... salam Aidilfitri... :) :)

    ReplyDelete
  12. wah raya ke 3 dh start kerja.. apa pun selamat hari raya zumal.

    ReplyDelete
  13. Alahai kena kerja zumal ? Tak apa amanah dan tanggungjawab . Hehehe . Sama macam abah Nik . Btw selamat hari raya aidilfitri zumal . Nik nak minta maaf andai ada tersilap bahasa

    ReplyDelete