11 Jul 2014

Untuk Sesi Kedua

Assalamualaikum dan Salam Jumaat buat semua... Pagi tadi zumal dah siapkan beberapa keping kad raya untuk rakan-rakan yang hantar penyertaan malam semalam hingga pagi tadi. Semua kad raya tu zumal dah masukan ke dalam post box kat office tadi.

Alhamdulillah selesai sudah agenda kad raya. Kepada yang belum hantar maklumat tu sila lakukan segera kerana esok adalah hari terakhir untuk submit penyertaan korang. Cepat tau.

Ok la zumal nak bersiap nak ke masjid pula. Tata titi tutu...

19 comments:

  1. selamat bersolat jumaat zumal...^_^

    ReplyDelete
  2. hihi..ade name anis la.. cepat dan pantas la zumal..hihi.. terima kasih.. :)salam jumaat :D

    ReplyDelete
  3. nampak kad fiqa kat situ haha

    ReplyDelete
  4. mana untuk cik akak :)
    masih boleh join tak nie..hihi

    ReplyDelete
  5. weee..nama saya ada di situ. tak sabarnya!!!

    ReplyDelete
  6. wah zumal buat segmen ke? baru baca. hehe.

    ReplyDelete
  7. maaf zumal.. Fiza emel sekarang jugak.. minggu nie tak berape sihat..

    ReplyDelete
  8. seronok dpt kad raya zumal...

    ReplyDelete
  9. Wahh.. kejap lagi dah nak berbuka... slmt berbuka Zumal.. :)

    ReplyDelete
  10. untunglah sapa yang dapat :)

    ReplyDelete
  11. alololo... bertuah yang dapat tu. mesti tersenyum senyum bila abang posmen sampai. hehe

    ReplyDelete
  12. Waa.. meriahnya raya kali ni ye.. banyak yang hantar kad raya ^^

    ReplyDelete
  13. meriah dengan kad raya..suka betul..:)

    ReplyDelete
  14. Salam Zumal '' Kad raya dah sampai tgh tadi ..Tq tq tq ..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. bertuah org yg dapat tu.

    ReplyDelete