5 Jul 2014

Segmen Jom Meriahkan Aidilfitri Part 1


Assalamualaikum dan Salam Ramadhan

Zumal tengok ramai blogger menghidupkan kembali amalan mengutuskan kad raya. Dan di pagi ini zumal adakan Segmen Jom Meriahkan Aidilfitri Part 1, 
Zumal nak kirimkan kad raya untuk korang...

Segmen ni berlangsung 24 jam
dari 8.00 pagi ini hingga 8.00 pagi esok...

Mudah je segmen nie, 
Korang mesti rakyat Malaysia
Kena follow blog zumal
Komen korang join kat entri ini
Hantarkan maklumat spt nama, alamat dan link blog ke page ini
Klik link iklan dalam entri ini
Zumal akan kirim kad raya korang minggu depan...
Jangan risau u all tak perlu buat entri untuk segmen kali ini tapi 
kalau u all balas zumal akan buat review untuk u all...

Selamat mencuba
^_^


16 comments:

  1. Assalamualaikum...saya join ye zumal...^_^

    ReplyDelete
  2. Menarik idea! Hihi
    Nak tiru boleh? Hahaahaha
    Irra join ya

    ReplyDelete
  3. Waa.. bestnya :) Selamat bersegmen ye :)

    ReplyDelete
  4. lisa leh join tak? :P kikikiki... alololo.. kacak bergaya.. lelaki melayu terakhir.. hehehe

    ReplyDelete
  5. best segmen ni nak join juga...

    ReplyDelete
  6. ala, dah terlepas.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Alah.. dah terlepas pulak...

    ReplyDelete
  8. cpt sgt la zumal.. tak sempat nak join..

    ReplyDelete
  9. alolo.. melepas, tak sempat sudah

    ReplyDelete
  10. Waaa tak sempat nak JOIN lapulak ..Huhuhuhu sambvung la lagi Zumal ..Lya pon nak JOIN jugak huhuhuhu.....

    ReplyDelete