Booking.com
Booking.com

12 Jul 2014

Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz


Assalamualaikum dan Salam Ramadhan serta selamat berhujung minggu... Tengah hari nie zumal rasa berbesar hati nak join GA dari EJulz. Dah lama tak berkunjung kat blog beliau. Sori ek. Terima kasih kerana tag zumal. Bagi anda yang nak join boleh klik SINI dan kalau anda ingin shopping kat blogshopnya boleh klik SINI.

Kat sini zumal tag rakan2 untuk join bersama. Yang tak kena tag pun dialu-alukan yer.




12 comments:

  1. wah. ubat safe care. bagus ubat nii =)

    goodluck!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join.. Gudluck.. :)

    ReplyDelete
  3. Ek.. kena tag :) Thanks tag. Bookmark dulu. Kalau sempat saye join k :)

    ReplyDelete
  4. T kasih tag Zumal.. ada masa lagi. In shaa Allah saya join.. :)

    ReplyDelete
  5. segmen ni pun tak sempat join.. hadoii

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete