17 Jul 2014

Roti Bakar SE

Assalamualaikum dan Salam Sahur buat semua. Dah bangun sahur kew? Menu apa sahur korang. Pepagi nie zumal dan tok sahur roti bakar. Tok teringin makan roti bakar pulak.

Maka zumal pun siapkan la roti bakar SE untuk kami berdua. SE tu bukan Special Edition tapi Segan Edition k. Hehe... 

Bagi yang sedang sahur macam kami tu. Selamat bersahur. Bagi yang belum bangun tu, cepat-cepat la bangun yer. Nanti tak sempat nak siapkan makanan pulak. Bersahur la sesungguhnya dalam sahur itu ada keberkatan... Tata titi tutu...

32 comments:

  1. Wahh.. terbukak pulak selera nak bersahur tengok roti tu... Slmt bersahur buat Zumal & tok di sana ye.. :)

    ReplyDelete
  2. SEDAP SAHUR MAKAN ROTI BAKAR SE...KENYANG JUGA. SLMT BRSAHUR ZUMAL N TOK...

    ReplyDelete
  3. Selamat bersahur juga zumal ucapkan...

    ReplyDelete
  4. Nasi makan jugak tak?
    Selamat bersahur.. :D

    ReplyDelete
  5. Ohh ... sesama lah kite bersahur

    ReplyDelete
  6. wah macam sedapp je roti SE . Selamat bersahur ye zumal dan tok . hehehee

    ReplyDelete
  7. eh kenapa pulak nak segan zumal...ok apa sahur makan roti.
    selamat bersahur zumal..:)akk sahur nasik jer.

    ReplyDelete
  8. Special Edition jugak tu zumal...DIY & homemade...

    ReplyDelete
  9. macam sedap jer..kena buat ni bersahur esok

    ReplyDelete
  10. Sepanjang bulan puasa ni tak teringat pasal roti bakar, tapi tengok post ni...terus terliur, hehe... Kena buat utk berbukalah nanti nie :)

    ReplyDelete
  11. ishh..ishh..ternmpak pulak roti pepagi ni...sabo jer larh

    ReplyDelete
  12. segan edition ek?hahaha kelaka pulak =p

    sahur makan roti je ke? nasi makan tak? :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum zumal. wahh rajinnya dia buat sahur yang sedap dan simple ni. heee

    ReplyDelete
  14. SE= segan edition, sedap edition, simple edition, style edition.

    ok bnyk sgt edition. hehe. cambest je roti bakaq dia :)

    ReplyDelete
  15. Roti bakar semalam tu zumal sapukan dengan telur dan mentega je... Pastu bakar dalam oven. Nanti leh try. Tak payah nasi dah sebab yang tu dah cukup mengenyangkan...

    ReplyDelete
  16. rugi kalau tak bangun sahur.. Kenapa segan?

    ReplyDelete
  17. nih yg buat nk buat roti bakar nih

    ReplyDelete
  18. SE - ingatkan sharina elyana :P haha..apapun sdopp..

    ReplyDelete
  19. Owh SE utk Sharina Elyana pun boleh juga ^_^

    ReplyDelete
  20. celup celup planta ngan telur.. pastu bakar, bila dah siap taruk gula sikit.. uihh sodaap.. hihi

    ReplyDelete
  21. Kalau makan roti je x makan nasi..tak kenyang kott kan?

    ReplyDelete
  22. Nama rotitu sgt kelas ok...hihihi

    ReplyDelete
  23. mcm sedap betul je roti bakar zumal tuu. wuuuu

    ReplyDelete
  24. Dapat jugak tok makan roti bkar cucu dia kan kan kan ..

    ReplyDelete
  25. Nak juga :D xD Macam sedap :) Segan Edition xD Hahaha

    ReplyDelete
  26. nampak sedap juga roti segan edition tu.. ahaha

    ReplyDelete