Booking.com
Booking.com

26 Jul 2014

Kad Terakhir Menjelang Lebaran

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan buat semua. Sebelum bermula coretan hari ini, zumal mohon maaf kerana tak dapat berblogwalking beberapa hari ini. Zumal agak sibuk beserta masalah kesihatan yang zumal hadapi. Thanks kepada yang sudi support segmen zumal. Insha Allah zumal akan melawat entri korang nanti. 

Hari rabu lalu zumal dapat lagi kad raya yang datangnya dari blogger Lya dan Abe Kie. Bila buka post box wajah pun jadi ceria tengok ada kad raya. Pada hari ini (jumaat) pula ada lagi satu kad raya yang datangnya dari Cik Akak. Rasanya kad raya terakhir pada tahun ini sebab abam posmen dah start cuti raya. Hehe. Terima kasih tidak terhingga kepada semua yang sudi menghantar kad raya kepada zumal. Insha Allah kad raya korang akan bergantungan kat ruang tamu zumal. Hehe. 

Ni ada zumal kongsikan kad-kad raya yang ohsem dari Lya, Abe Kie dan Cik Akak. Jom kita terjah blog dorang. (Klik pada nama dorang untuk terbang ke blog dorang yer) Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua. Tata titi tutu...
Kad raya dari Lya 

Ucapan dari Lya 

Kad raya dari Abe Kie

Ucapan dari Abe Kie 

Kad raya dari Cik Akak 



8 comments:

  1. alhamdulillah..semapt mr.posmen hantar kan...

    ReplyDelete
  2. wah-wah.. bestlah dapat kad raya banyak XP

    ReplyDelete
  3. oh, lupa nak cakap. selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  4. Waa.. banyak ye dapat kad raya? :)

    ReplyDelete
  5. Wahh alhamdulillah... Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  6. aku takde kad nak bg. aku bg ucapan je la ye. hehehe... selamat hari raya bro.

    ReplyDelete
  7. beruntung sungguh ^___^ selamat hari raya abang zumal.. semoga bahagia di hari mulia

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah2.. banyaknya kad raya tahun ni.

    ReplyDelete