Booking.com
Booking.com

21 Jul 2014

Kad Raya Ketiga Untukku

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan buat semua. Tengah hari tadi masa balik ke rumah zumal tengok post box ada berisi sesuatu. Dalam banyak-banyak surat tu ada terselit sekeping kad raya untuk zumal. Suka sangat dapat kad raya. Kad raya ini adalah yang ketiga zumal terima daripada rakan blogger. Kad raya kali ini datangnya dari Vee Sandi. Terima kasih yer Vee kerana sudi mengutuskan kad raya buat zumal.

Bagi korang yang belum kenali blogger Vee Sandi. Jom berkunjung ke blog beliau. Korang tak kan rasa rugi kerana pelbagai perkongsian bermanfaat dikongsi oleh pemilik blog tersebut... KLIK SINI untuk terbang ke blog Vee Sandi.

17 comments:

  1. seronok dapat kad raya.. lama dah zaman post post kad raya ni kita tinggal.. semua nak sms and wasap saja wishes tuh..

    ReplyDelete
  2. wah..best dapat kad raya. Zaman skrg semua internet aje..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...meriah raya zumal tahun ni kad raya bergantung2...hehe

    ReplyDelete
  4. wah., dapat kad raya again. bestnyaaaa =)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah , dah sampai .

    ReplyDelete
  6. boleh gantung kad dinding kad raya tuh...barula meriah...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... meriah. Saya klu dipanjangkan umur, tahun depan pun nak kena mula bagi kad lah... :)

    ReplyDelete
  8. seronok lah dapat kad raya..bw sini isi tabung nuff :)

    ReplyDelete
  9. tahniah dpt kad raya..selamat hari raya.

    ReplyDelete
  10. wahwahwah sonoknye dpt kad raya
    dr kwn blogger kan.. zmn skg ni ssh
    dah nk dpt kad2 raya ni.. kalo nk buleh
    dpt pon ha tudia la drpd kwn2 blogger
    la.. hehe

    ReplyDelete
  11. Waa.. satu lagi kad untuk kolesi raya kali ini ^^

    ReplyDelete
  12. kak vee memang rajin update hal2 berkaitan nasihat.. tahniah. boleh buat koleksi raya

    ReplyDelete