Booking.com
Booking.com

14 Aug 2014

GA Cik Anita saya nak MENANG BAJU FREE

Klik Sini 

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan buat semua. 

Maaf yer kawan2 kerana zumal agak sibuk sejak akhir-akhir
ini. Zumal masih berhutang 
berblogwalking...

Malam nie zumal 
ditag oleh 
dalam
GA Cik Anita saya nak MENANG BAJU FREE
Terima kasih
sudi tag zumal

Bagi korang yang 
ingin Baju Free
Jom join GA ini
Klik banner untuk join...

Zumal tag mereka kat bawah ni untuk join...


#bagi rakan2 lain, jemput juga join yer...

30 comments:

  1. Selamat ya Zumal... Semoga dapatlah baju tu...

    p/s: Salam Nuzul Al-Quran buat Zumal sekeluarga... Bersama kita menghayati dan mengamalkan Al-Quran sebagai rujukan dan panduan dalam kehidupan kita. Semoga kita semua diberkati dan dirahmati Allah SWT agar beroleh kebahagiaan di dunia dan akhirat. InsyaAllah...

    ReplyDelete
  2. Salam kenal Zumal..Done follw sini..Selamat berGA dan all the best ye.. :D

    ReplyDelete
  3. selamat berGA Zumal :)

    salam Nuzul Quran :D

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen..All the best..:)

    ReplyDelete
  5. All TheBest Zumal ..Tq Tag ..Nnt ada masa Lya JOIN

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen zumal..nak trade kad raya dgn abe kie tak? tq

    ReplyDelete
  7. gud luck awak..smoga ada rezeki ramadhan ni

    ReplyDelete
  8. Good luck Zu Mal...semoga bertambah rezeki untuk awak....amin....salam kenal...SA follow di sini

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen dan semoga berjaya zumal...^_^

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum zumal...selamat bersegmen yer...

    ReplyDelete
  11. all the best zumal ! nina pun join

    ReplyDelete
  12. Good luck & all d best.....:-)

    ReplyDelete
  13. Eh, zumal tag zizie.. tq zumal... good luck zumal :)

    ReplyDelete
  14. dah habis ke belum GA ni? kalau belum, best of luck! ^^,

    ReplyDelete
  15. saya tak sempat join rasanya. banyak esaimen nk siapkan. sobs

    ReplyDelete
  16. Selamat BerGA Zumal..Gudluck ye :)

    ReplyDelete