16 Jul 2014

CPUV NUFFNANG #11 & 12

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan buat semua... Alhamdulillah rezeki datang berterusan sejak mula memanfaatkan blog ini. Syukur.

Walaupun sedikit sibuk dengan urusan perniagaan dan kerja zumal rasa janggal kalau tak review CPUV dari Nuffnang ini. Thanks kepada Nuffnang kerana memberi kepercayaan kepada blog zumal untuk menyiarkan pelbagai iklan.
Untuk kali ini ada 2 CPUV baru bertandang di blog zumal iaitu uMobile Prepaid Free Meal dan Fashion Pitch/ Writer Unleashed. Iklan uMobile yang sama pernah hadir ke blog ini pada 13 Jun 2014 lalu.

Sesiapa yang guna uMobile untung la kerana pihak uMobile amat menghargai korang sebagai pengguna uMobile. Mana tidaknya, setiap kali korang top up korang akan dapat Mamee Cup atau Revive Isotonik atau keduanya sekali (tertakluk syarat) jika korang top up di 7 Eleven atau mana-mana kedai yang mengambil bahagian. Menarik bukan? Apa lagi, jom la top up!
Bagi CPUV Fashion Pitch/ Writer Unleashed ni zumal tak dapat share apa yang terkandung tapi apa yang zumal tahu ianya adalah pertandingan. Jadi untuk info , korang klik je pada iklan yang dipaparkan tu yer.

Itu saja zumal nak bebelkan kali ini. Zumal ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang support blog zumal termasuk Nuffnang, rakan-rakan blog, pengunjung dan korang yang tengah baca entri ini. Terima kasih daun keladi. Tata titi tutu ^_^

13 comments:

  1. tahniah n syukur dpt rezki Allah...sama2 kita saling bantu mempermudahkn pengaliran rezki

    ReplyDelete
  2. Tahniah zumal, berderet rezeki masuk ye..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Brother Zumal.
    Kalau on PC Insyaallah saya klik.
    Slalunye online dengan fon je.
    Insyaallah weekend nanti.

    ReplyDelete
  4. Harap semua yang berkunjung ke blog saya boleh tinggalkan jejak kat Mister Linky's.
    Life is beautiful... don't waste it.

    ReplyDelete
  5. tahniah zumal...menabung nuffnang disini.

    ReplyDelete
  6. Tahniah zumal..alhamdulillah..rezeki..menabung sini..

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal :)
    nak jugak. hehe

    ReplyDelete
  8. rezeki lagi tu abang.. hihi.. taniah yer

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah Tahniah Zumal... semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.
    Promoted content sini.. :)

    ReplyDelete
  10. banyaknyaa yg tgh on going.. tahniah zumal!! syukur rezeki..;)

    ReplyDelete
  11. Wow.. banyaknya .__. Dahsyat CTR tu :0 Tahniah ^^

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah rezeki berblogging..

    ReplyDelete