Booking.com

6 Jul 2014

BABIES BLINKS - LYANAZ BEAUTY CARE

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua. Malam nie zumal nak review produk kecantikan. Almaklum la raya pun hampir tiba pasti ada yang nak kelihatan cantik dan menawan pada Syawal nanti.

Pernah dengar Babies Blinks? Pada yang mengikuti perkembangan produk kecantikan pasti korang tahu. Produk ni keluaran syarikat bumiputera iaitu Lyanaz Beauty Care. Produk ini didatangkan 1 set mengandungi Antibiotik Day Cream, Magic Night Cream, Sabun Glutacoll dan Serum.

Kelebihan produk adalah untuk mengecilkan pori-pori wajah, mencerahkan wajah 5 kali ganda agent pemutih, menjadikan kulit cerah dan pinkish, melicinkan kulit secara maksimum, membantutkan pertumbuhan jerawat, menghilangkan jeragat seawal 5 hari, melembabkan kulit serta mengimbangi minyak berlebihan. 1 set adalah untuk penggunaan sebulan. Sesuai untuk umur 12 tahun ke atas.

Kandungan Set

1. Sabun Glutacoll (NOT140405964K)
- untuk menghilangkan bintik hitam
- mengecutkan jerawat
( cuci muka 2 kali sehari gunakan sabun ini)

2. Magic Night Cream ( White )
(NOT140405963K)
- menghilangkan jerawat
- memudarkan parut jerawat dan parut hutan
- menggebu dan menghaluskan kulit
- mencerah dalam 24 jam
- kulit lebih pinkish dan mental
- mengecilkan pori ~ sesuai untuk semua jenis kulit
( gunakan sebelum tidur sesuai untuk seluruh badan juga pada bibir)

3. Antibiotik Day Cream (Yellow)
(NOT140405962K)
- cegah pertumbuhan jerawat
- meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
- mengawal pori dari tersumbat
- membuat kulit segar dan berseri
- memberi perlindungan penuh dengan SPF 35
- sesuai semua jenis kulit
(Gunakan pada waktu pagi)

4. Serum

Jika korang berminat boleh order sekarang. Harganya cuma RM40 (update 2015)  termasuk pos seluruh Malaysia. WhatsApp / sms / call Maya di 0174696640...


14 comments:

  1. Banyak dengar review pasal Babies Blink yang berkesan ni. Tunggu ada duit lebih sikit. hehe

    ReplyDelete
  2. ramai dah menggunakan produk nie..

    ReplyDelete
  3. Best pula.. yang ni above 12 tahun :D xD

    ReplyDelete
  4. baru dengar..jarang ambil tahu pasal kosmetik.. :)

    ReplyDelete
  5. Info menarik buat wanita ni..

    ReplyDelete
  6. bintik hitam la zumal.. hikhik... cpt2 betulkan typo error tu..

    ReplyDelete
  7. produk yang diperkatakan ramai..

    ReplyDelete
  8. Thanks Fiza, zumal tak perasan pun semalam.

    ReplyDelete
  9. tak pernah dnga...memg ok ye zumal

    ReplyDelete
  10. menarik.. boleh blink blink getu waktu raya nanti. hehe

    ReplyDelete
  11. bisnes minded betul ni ... 80 tu kira mampu beli tapi utk kulit dah berumur , berkesan tak ...

    ReplyDelete
  12. Waaa.. Berseri2 raya nti siapa yng guna prduk ni...

    ReplyDelete
  13. Cuba pakai semlm.. buat pertama kali selepas beli online . Bangun pagi muka jadi bengkak dan sunburn - allergy. Hari kedua tak pakai dan hari ketiga cuba pakai sabun je, cuci muka sebelum tidur dan sapu krim mlm nipis kemuka. Tapi muka jadi gatal dan melecit...

    Saya dh hantar gambar dan inform seller.

    Rasanya bukan sesuai utk semua jenis kulit tapi bagi yg kulit sensitif, dapatkan lebih info dari yang lebih arif pasal kulit dan kosmetik sebelum beli dan pakai,

    Sekadar share info. Tq

    ReplyDelete