Booking.com
Booking.com

18 Jun 2014

Wordless Wednesday : Piala Dunia

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua...


Sekadar renungan buat semua...

Piala Dunia 4 tahun sekali
Tetapi
Hidup hanya sekali
Jangan tinggal solat!

12 comments:

  1. Salam # Income RM900 sehari "REGISTER PERCUMA" tiada
    bayaran di kenakan (kalau anda rasa program ini satu penipuan,
    ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun mengeluarkan
    modal) tidak perlu cari orang dan tidak perlu jual barang. Anda
    hanya perlu ada FACEBOOK / WHATSAPP / WECHAT termasuk
    laman sosial yang lainya. Anda perlu open link di bawah ini dan
    register. Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.00. Selepas itu
    anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya copy ayat saya ini
    dan post di laman sosial anda. Setiap orang yang buka link anda,
    anda terus dapat USD 10 x 3.4 = RM 34.00. Sangat mudahkan ???
    Anda boleh pilih cara pembayaran samada duit $$$ anda
    dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan ke alamat
    rumah anda. Jangan tunggu lagi. " REGISTER PERCUMA " sila
    klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum cuba belum
    tau dan tidak salahkan kalau mencuba
    Sila la klik link ni
    http://EachInvitePay.com/?share=1188

    ReplyDelete
  2. betul...hidup hanya sekali..manfaatkannya...^_^

    ReplyDelete
  3. sgt mndalam pesanan tu zumal.. tasha dpt cpuv lgi..

    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/06/cpuv-nuffnang-kali-ke-7.html

    ReplyDelete
  4. betui2.. berdosa besar meninggalkan solat..

    ReplyDelete
  5. saya pulak, dilema antara exam dengan world cup.. kata kawan saya, world cup 4 tahun sekali, exam tiap2 sem ada.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Jangan abaikan exam kerana world cup yer Pha Is :)

    ReplyDelete
  7. mcm xkena dgn masa dan bulan.. saja nk bg org islam tgk bola time puasa. haih

    ReplyDelete
  8. Sentap siapa yang tinggalkan solat sebab Piala Dunia! :D

    ReplyDelete
  9. Peringatan yg baik buat kita semua... Allahuakbar.

    ReplyDelete
  10. 4 taun sekali macam leap year pula yea xD

    ReplyDelete