Booking.com

3 Jun 2014

Usaha Menjejaki Tow Truck

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua... Sejak 1 Jun lalu TV3 telah memaparkan teknik terbaru penyeludupan dadah ke Malaysia dengan menggunakan tow truck. Kisahnya kereta mewah yang penuh muatan dadah akan dikemalangankan dan tow truck akan datang towing kereta tersebut ke bengkel-bengkel tertentu untuk urusan jual beli dadah. Teknik ini dapat mengelakkan kenderaan terbabit diperiksa semasa sekatan jalan. 

Zumal juga menjejaki tow truck sejak kebelakangan ini. Tapi bukan kat jalan raya atau highway. 
Nampak tak permainannya. Zumal menjejaki tow truck dalam game wechat speed bukannya menjejaki tow truck yang bawak dadah tu. Dalam game wechat speed ni kita perlu hijack tow truck untuk menjimatkan minyak. Dan dengan itu anda jimat coin dan diamond.

Sejak akhir-akhir ni zumal main game wechat speed bila ada kelapangan. Bagi yang nak jadi friend zumal main game ni add la id zumal untuk wechat, zumal84

Jom kita berjuang dalam perlumbaan ini. Selamat malam.

16 comments:

  1. hehe ingatkan apa la tadi....

    ReplyDelete
  2. Hehehe masa baca tajuk ingatkan jejak sebab tak tau mana tow truck tu bawak kereta hahaha ..rupernyerr game huhuhu.. Nite ,..

    ReplyDelete
  3. hahaha.. semua terkejut dgn title entry nih..rupanya main game ye..:p

    ReplyDelete
  4. Isk isk isk hahaha cik akak tak main games nie.
    Dulu ada download tapi gara2 tablet but hal...semuanya musnah hahaha

    ReplyDelete
  5. Hehe... Sori sebab zumal buat tahun camtu... Saja buat suspend :))

    ReplyDelete
  6. salam zumal, lama tak singgah sini. amboi pandai zumal buat trick ye?

    ReplyDelete
  7. All the best Zumal... slmt berhijack.. :D :D

    ReplyDelete
  8. Ramai terkena dengan trick zumal yer... Tapi ada info gak tu...

    ReplyDelete
  9. Malas nak main.. cukuplah sekadar 2048 tu 8192 tak dapat2

    ReplyDelete
  10. Sekarang ni tengah musim game Wechat speed. hehe

    ReplyDelete
  11. Igtkn betul betul la zumal naknjejak tow truck tuh..adehhh

    ReplyDelete
  12. Igtkn betul betul la zumal naknjejak tow truck tuh..adehhh

    ReplyDelete
  13. Nanti zumal nak jejak alien pulak... Hehe :)

    ReplyDelete