Booking.com

8 Jun 2014

LIEBSTER AWARD PART 8

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia

Kini Liebster Award sudah bersiaran 8 kali di blog zumal dan kali ini adalah kali ke 11 zumal telah ditag.
Kali ini Liebster Award ditag oleh Yun Sing

Jom ikuti Q&A dibawah

1) Satu perkataan yang menggambarkan hidup korang?
Senyum

2) Perkara yang korang tak suka pasal blog saya?
Bagi zumal blog Yun Sing tiada sebarang masalah jadi tak ada sebab untuk zumal tak suka...

3) Kepci (KFC) atau McD ?
KFC sebab McD kat Perlis masih dalam pembinaan...

4) Quote yang korang rasa best?
Jangan mudah putus asa 

5) Korang mudah menangis tak?
Terlalu mudah... Hehe

6) Aktiviti sukan yang digemari?
Berbasikal

7) Korang dari negeri mana?
Perlis Indera Kayangan

8) Seni visual atau muzik? Kenapa?
Dua-dua minat... Kalau pisahkan macam tak ada seri...

9) Sekiranya anda berada di suatu kawasan pelik, dan seimbas lalu anda seperti ternampak seorang yang berlari dan hilang dari pandangan anda. Apakah tindakan anda?
Mestilah lari...

10) Mimpi paling ngeri yang korang pernah alami?
Zumal sukar mengingati mimpi. Tapi pernah la mimpi dikejar sesuatu,rasa amat takut. Terjaga tidur dengan menjerit dan berpeluh dahi zumal

11) Sekiranya anda diberi pilihan, adakah anda akan memilih kuasa untuk melihat perkara yang sudah lalu, kuasa untuk melihat sesuatu yang akan berlaku atau memilih untuk tidak mempunyai kuasa? Kenapa?
Kalau itu jer pilihannya zumal pilih tidak mempunyai kuasa. Sebabnya kedua-dua tak best. Hehe :)

Sekian sahaja segmen Liebster Award kali moga Yun Sing berpuas hati dengan jawapan zumal...

10 comments:

  1. lelaki yg blh menangis ni special ...

    ReplyDelete
  2. Hahaha jawapan no.9 tu lawak.. tapi bercommon sense .__. Mestilah lari ! xD

    ReplyDelete
  3. dah ke-11 kali.. banyak nye Zumal..>_<

    ReplyDelete
  4. Vee: hehe... Zumal nie mudah terasa ;)
    Yun Sing: ok jawapan zumal
    Fiza: A'ah Fiza kali ke 11 zumal ditag ;)

    ReplyDelete
  5. Jawapan no 9 tu, klu saya pun lari jugak.. :D :D

    ReplyDelete
  6. no 10 tu mcm xpecaya pula.. nina xpernah mimpi hantu lg

    ReplyDelete
  7. Nina, zumal tak rasa benda tu hantu tapi rasa takut, ngeri dan tak tahu apa yang mengejar...

    ReplyDelete