24 Jun 2014

Jadi Mr. Secretary Lagi

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua... Bertemankan guruh berdentum dan kilat sabung-menyabung rasa seram sejuk pun ada. Sejak semalam zumal mengambil tugas sebagai setiausaha bos. Agak kalut juga sebab kerja asal zumal pun tetap kena buat. Aduhai terpaksa menganaktirikan blog ini. 
Semalam bos zumal tak ada di ofis tapi kerja yang ada macam bertimpa-timpa disebabkan kekurangan staf kat ofis kerana ada yang bercuti dan berkursus. Sesuatu yang tak dapat dielakkan. Terima dengan redha. Hehe.

Sekarang bos pergi meeting kat luar jadi zumal ada la kesempatan mengupdate blog kesayangan zumal nie. Kepada korang terima kasih kerana sudi menjengah blog yang tidak seberapa nie. Alhamdulillah atas sokongan korang dapat juga zumal mendapat CPUV dari Nuffnang dan CPC yang sentiasa ada peningkatan dari segi earningnya. Sekarang masih ada 4 CPUV yang berstatus on going daripada 6 sebelum ini. Syukur.
Hujung minggu ni dah nak puasa, moga income makin masyuk la sebab nanti raya banyak perbelanjaan nak guna. Zumal harap income blog zumal makin meningkat dan bisnes kurma zumal mendapat sambutan. Insha Allah.

Setakat ini jer zumal nak melalut yer. Jumpa lagi di lain siaran. Wassalam...

Sebelum tu, kepada yang nak pahala lebih jom sumbangkan klik untuk zumal
1) Impian Suria Fair & Lovely
2) Kejadian semasa final liga super 
3) Kisah seorang gadis dari utara
4) 6 makanan unik di Malaysia

14 comments:

  1. tahniah zumal banyak masyukkk..cik nor xdok masyukkk..huhu

    ReplyDelete
  2. sesekali jd secretary kan..he3..
    tahniah buat blog ni..klik2 tambah duit raya..

    ReplyDelete
  3. salam. salam la kita..sy hari ni keja sorang saja..yang dua offismate cuti...semua keja sy terpaksa buat..huuu penat aihhh :(

    btw..tahniah..semoga murah rezeki :))

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...semoga murah rezeki selalu...selamat jadi Mr Secretary...keje molek2 yer...

    ReplyDelete
  5. Wah, berniaga kurma bnyk side income ni..... Salam ramadhan.....;-)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..byk cpuv zumal yg still on going
    moga menjana earning
    kusyuknye zumal buat keje
    tag zumal: http://umikasum.blogspot.com/2014/06/first-mini-giveaway-topup-by-mrsyatie.html

    ReplyDelete
  7. semoga rezeki akan lebih melimpah di bulan ramadhan ni .

    ReplyDelete
  8. Aamiin.. semoga dipermudahkan urusan & dimurahkan rezeki hendaknya.. :)

    ReplyDelete
  9. Aaaminnn, semoga urusan zumal dipermudahkan dan mendapat keberkatan.

    Tudiaaa sekali ompek dio dapek! (^_^)

    ReplyDelete
  10. semoga maju jaya ye abang, take care jugak, hikhik ;)

    ReplyDelete
  11. Tahniah ^^ Kite pun ada 4 yeay hehehee

    ReplyDelete