Booking.com
Booking.com

12 Jun 2014

Idea Dekorasi Di Hujung Jari

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua... Walaupun kesedihan akibat kehilangan kucing kesayangan zumal masih terasa tapi pagi nie zumal tampil membicarakan tentang bagaimana untuk mencari idea dekorasi untuk kediaman, landskap dan sebagainya.

Tahukah anda kini idea dekorasi boleh diakses hanya dengan hujung jari. Anda kini boleh download aplikasi sedemikian di telefon pintar dan tablet anda. Antara aplikasi yang menarik perhatian zumal adalah Houzz Interior Design Ideas, Interior Design Ideas, Modern Interior dan Latest Furniture. Semua ini anda boleh dapatkan secara percuma di Play Store. Aplikasi yang zumal anggap terbaik adalah Houzz Interior Design Ideas kerana ia turut memaparkan produk yang dijual dalam idea tersebut. Jadi jika berminat kita boleh dapatkannya. 






Sempena musim perayaan yang bakal tiba nanti, jom kita download aplikasi ini untuk jadikan sumber inspirasi dekorasi kediaman kita dan taman. Semestinya perayaan yang bakal tiba nanti memberikan suasana kediaman anda lebih ceria. Sekian, selamat berdekorasi.

10 comments:

  1. aplikasi smartfon skrg ni semakin canggih kan...thanks zumal for the good info :)

    ReplyDelete
  2. kalau macam nie nak download jugak la...senang kan...

    ReplyDelete
  3. Zumal memang suka pasal deko2 nie dengan adanya aplikasi nie boleh jimat wang untuk beli majalah dekorasi tu :)

    ReplyDelete
  4. dan jugak pandai2 buat budget, jgn terover budget pulak..sengsara lepas raya..haha!

    ReplyDelete
  5. Betul tu timm,nanti lepas raya kena puasa lebih dari Ramadhan pulak :)

    ReplyDelete
  6. Kena download ni, blh aplikasikan time nak raya nanti.....;-)

    ReplyDelete
  7. Wow menarik... boleh dptkan bnyk idea utk rumah ni.. best.. :)

    ReplyDelete
  8. Boleh cri idea nih...thank zumal share psl nih

    ReplyDelete
  9. Sekarang ni apa-apa maklumat semua di hujung jari, kan? :)

    ReplyDelete