Booking.com
Booking.com

29 Jun 2014

Ephyra Memberi Sinar Baru

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua. Pada 12 Jun 2014 yang lalu, Zumal telah menerima sekotak Ephyra sebagai hadiah Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat dan Bertenaga Fasa 1 yang Zumal sertai pada 1 Mei 2014 beserta sehelai baju eksklusif dari Ephyra.

Setelah terima hadiah itu Zumal terus mencuba Ephyra pada malam itu juga. Mulanya Zumal ingatkan rasanya seperti minuman fibre yang pernah rasai dulu yang kurang enak tapi tanggapan Zumal itu meleset sama sekali. Rasa Ephyra amat lazat seperti jus mandarin. Zumal suka sangat. Tak perlu minum sambil tutup hidung macam Pak Belalang minum kopi. Zumal minum dengan penuh nikmat beserta senyuman. Zumal mengamalkan Ephyra 2 kali sehari. Sebelum sarapan dan sebelum tidur. 

Alhamdulillah setelah maintain menggunakan Ephyra, pada hari kelima muka Zumal sudah tidak berminyak seperti selalu. Kebiasaannya Zumal perlu membasuh muka dengan pencuci muka setiap pagi bagi menghilangkan minyak. Pada hari kelima, Zumal dapati wajah Zumal tidak lagi berminyak seperti selalu walaupun pada masa itu Zumal belum menggunakan produk pencuci muka.

Dari sudut yang lain pula, Ephyra juga melawaskan pembuangan air besar. Sejak menggunakan Ephyra pembuangan air besar tiada masalah dan setiap dua kali Zumal membuang air besar. Badan Zumal juga rasa ringan dan lebih sihat. Pada hari kelapan, berat badan Zumal telah kurang 2 KG daripada berat asal 90 KG.

Alhamdulillah setelah habis stok Ephyra ni Zumal rasa macam kini Zumal adalah Zumal yang baru. Kulit wajah sudah tidak berminyak dan lebih licin dan anjal dari biasa. Kini kalau nak berselfie Zumal dah tak perlu edit gambar lagi... Terima kasih Ephyra...

Bagi anda yang nak cuba Ephyra boleh dapatkan maklumat di website berikut:

OFFICIAL WEBSITE
http://www.oceanlife2u.com

FANPAGE
https://www.facebook.com/oceanlife2u

TWITTER
https://twitter.com/Ephyra2u

INSTAGRAM
http://instagram.com/ephyra2u

TELEFON
04-41417889

SMS
019-3999238

EMAIL
info@oceanlife2u.com

26 comments:

  1. wow berseri2 lepas guna ephyra..

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah rezeki..
    skrg memng byak blogger dpt produk ni.. :)

    ReplyDelete
  3. ada perubahan ... rajin jaga kecantikan yer . mengalahkan sis nih .

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah lepas nie memang berseri 2 lah wajah zumal

    ReplyDelete
  5. Nampak lebih segar & bertenaga...

    ReplyDelete
  6. tahniah zumal.. nampak seri tu..=)

    ReplyDelete
  7. wow..memang superb la...tu yang ramai nak guna ephyra kan..tahniah zumal

    ReplyDelete
  8. ehem ehem...zumal sudah berwajah baru, nmpk lebih cerah.
    slmt berpuasa zumal :)

    ReplyDelete
  9. wah.. lepas nie boleh ganti norman hakim nie.. hihi..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum zumal...Ephyra mmg terbaik...:)

    ReplyDelete
  11. memg nampak perubahan tuh..tahniah zumal

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah.. nampak perubahan tu. makin cantik la lepas ni. hehe

    ReplyDelete
  13. memang berkesan lah :D wah wahhh tapi saya masih bersama aurawhite. hehe.

    ReplyDelete
  14. wahh memng nmpak ketara sgt lain dari yg lain..

    ReplyDelete
  15. GOOD LUCK..

    Syiera dari giveaway sama
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/07/review-selepas-30-hari-ephyra-ternyata.html

    ReplyDelete
  16. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  17. Salam, terima kasih kerana sudi menyiapkan entri review Ephyra sendiri.

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Jumaat 15 Ogos 2014 (telah dipinda atas permintaan Puan Amiza)

    Good luck ya... (^_^)

    ReplyDelete