Booking.com
Booking.com

29 Jun 2014

CPUV Nuffnang #9 IKEA June Sale Campaign

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan buat semua. Dah banyak hari zumal tak buka akaun nuffnang... Rupanya ada lagi CPUV untuk zumal. Kali ni IKEA June Sale Campaign. Dah hampir terlewat nak promote kempen nie. Tapi masih ada masa. Hari ni dan esok untuk shopping kat IKEA. Almaklum la bulan depan dah raya, kepada peminat dekorasi boleh la IKEA segera kerana ada sale sekarang nie. Zumal suka produk kat IKEA kerana mempunyai design yang menarik dan tersendiri. Apa kata kita pergi tengok sama-sama. Jom semua. Terima kasih untuk Nuffnang yang bermurah hati memberi CPUV untuk blog zumal. Dan terima kasih untuk rakan-rakan blogger dan semua pengunjung duniazumal. Alhamdulillah makin bertambah earning nuffnang setiap minggu... Tata titi tutu...

P/s website nuffnang dah serba baru dan kini support untuk mobile... It is great and awesome...

13 comments:

  1. tahniah zumal
    alhamdulillah rezeki buat zumal
    tinggi ctr zumal

    ReplyDelete
  2. tahniah. bestnya dpt cpuv.

    selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  3. rezeki bulan ramadhan ni zumal..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum... Semoga murah rezeki Zumal :)
    Salam Ramadan 1435H. Semoga Ramadan tahun ini menjadi yang terbaik dalam hidup anda, Amiin. Dikesempatan ini juga saya memohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap mahupun kekhilafan yang mengguris hati... Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  5. tahniah zumal . rezeki sentiasa ada utk org yg berusaha n tahu gunakan peluang .

    ReplyDelete
  6. tahniah zumal . rezeki sentiasa ada utk org yg berusaha n tahu gunakan peluang .

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah ... rezeki ramadhan tu .

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  9. syukur rezeki bukan ramadhan..:)

    ReplyDelete
  10. tahniah Zumal.. rezeki duit raya..

    ReplyDelete
  11. Waa.. banyak ye CPUV singgah :)

    ReplyDelete