Booking.com

20 Jun 2014

CPUV Nuffnang #7 Bulgogi Brothers Korean BBQ Restaurant

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo buat semua... Dah jadi Korea pulak zumal nie... Tak pe la jadi Korea pun asal tak lupe diri k... 

Tentu ramai kat sini peminat K-Pop yer. Dan tentu sekali bukan sekadar nyanyian dan pakaian menjadi ikutan tapi makanan pun dah menjadi idaman rakyat Malaysia. Awesome. Korang pernah dengar tentang Bulgogi Brothers Korean BBQ Restaurant? Dah tentu la. Terutama mereka yang selalu pergi kat gedung membeli-belah terkemuka di Malaysia seperti Pavilion, eCurve dan Mid Valley Megamall.

 bulgogi brothers

Klik untuk ke website mereka 
Menu yang istimewa kat sini adalah burger dan bulgogi... Korang patut try. Bagi yang ada kad member dari 16 - 22 Jun 2014 ada rebate 20% dari total bill. Bagi yang belum jadi member, sekarang la masa yang sesuai.

Jom kita tengok antara menu yang disediakan untuk korang nikmati di sana...








Camne terliur tak dengan menu-menu yang zumal paparkan tu? Kalau dah mengidam tu jom la ke Bulgogi Brothers Korean  BBQ Restaurant segera... Kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik iklan Bulgogi atau singgah ke entri Abang Nara

Lokasi Restaurant:

Paradigm Mall, Kelana Jaya
03-7887 3541

Pavilion KL
03-2141 9620

eCurve, Mutiara Damansara
03-7722 3633

Mid Valley Megamall
03-2282 2292

#Terima kasih Nuffnang kerana memberi CPUV ini. Terima kasih juga kepada semua pengunjung dan rakan-rakan blogger :))

23 comments:

  1. tahniah...saya pon dapat..happy blogging

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..nampaknya banyak cpuv yang melekat kat blog zumal nie...

    ReplyDelete
  3. Alhamduiillah, rezeki tu... akak tumpang happy untuk zumal...

    ReplyDelete
  4. salam. alhamdulillah...tahniah :))

    ReplyDelete
  5. Tahniah Zumal ..Moga terus meningkat maju dan maju lagi hehehe ..

    ReplyDelete
  6. tahniah. best nya dapat cpuv. pasni boleh la p restoran tu. hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah untuk cpuv tu..
    x pernah lagi makan kat situ.. saya ni kalau kedai makan dalam pasar raya besar tu, jarang makan.. rasa macam x berbaloi mahalnya.. heheh

    ReplyDelete
  8. hai zumal byk dpt cpuv...tahniah

    ReplyDelete
  9. hai zumal byk dpt cpuv...tahniah

    ReplyDelete
  10. Terima kasih semua yang singgah blog zumal :))

    ReplyDelete
  11. wah wah! untungnyaa abang zumal. taniah yer. :D semoga dimurahkan lagi rezeki bersama nuffnang yerrr.

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah.. rezeki zumal tu.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki dapat CPUV Bulgogi. Saya pun dapat

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...semoga murah rezeki selalu...^_^

    ReplyDelete
  15. Memang terliur tengok makanan korea ni. Macam sedap je.

    adarain.com

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah tahniah Zumal.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.

    ReplyDelete
  17. Tahniah ^_^ Kite tak suka sangat makan burger ni ^^"

    ReplyDelete
  18. Abang Nara tu kawan skolah saya. Same batch:)

    ReplyDelete