13 Jun 2014

CPUV NUFFNANG #6 UMOBILE PREPAID

Assalamualaikum dan Salam Jumaat buat semua... Alhamdulillah Jumaat ini penuh barakah. Kenapa zumal katakan begitu, sebenarnya pada hari ini zumal telah terima lagi 1 CPUV daripada Nuffnang. Syukran sebab dah ada 4 CPUV yang sedang berlangsung di blog zumal berstatus 'on going'. Pada kali ini, Kempen CPUV uMobile Prepaid mendapat tempat di blog zumal.
Siapa kat sini pengguna uMobile Prepaid? Tahu tak bahawa uMobile amat menghargai para penggunanya. Kini apabila anda top up akaun uMobile anda, uMobile akan berikan free meal atas kesetiaan anda itu. Setiap kali top up anda layak membawa pulang minuman revive dan mamee express secara PERCUMA. Menarik bukan? Begitulah uMobile menghargai kesetiaan anda dan kekallah anda bersama uMobile. Selain free meal ini sebagai pengguna uMobile anda beruntung kerana menikmati pelbagai pakej menarik seperti internet unlimitednya. Bagi anda yang tidak menggunakan uMobile, apa kata kita bertukar angin bagi menikmati keistimewaan ini. Terima kasih Nuffnang dan semua rakan-rakan. Jangan lupa klik pada iklan-iklan yang sedang menari tu yer. Wassalam...

19 comments:

  1. hehe... bagus bagus... teruskan lagi ye

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki, tahniah yer zumal...

    ReplyDelete
  3. banyak tu yang on going...tahniah zumal

    ReplyDelete
  4. empat sekali harung....tahniah!

    ReplyDelete
  5. Akak pengguna umobile nie dik hihi.
    Jimat mmg jimat tapi 1gb guna sehari je hahaha

    ReplyDelete
  6. tahniah ! rezeki ... sis x dpt lagi ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  7. Terima kasih semua kerana sudi sokong zumal. Cik Akak guna 1GB sehari jew, hebatnya ;)

    ReplyDelete
  8. cayalah bro.. rezeki tu.. Fiza nak dpt punye susah dulu.. hehe

    ReplyDelete
  9. stopped on Friday afternoon after a long time not been

    ReplyDelete
  10. Zumal rasa sejak awal berblog dulu inilah first time terima CPUV yang ada status on going nie :))

    ReplyDelete
  11. amboi...sume die kaup ye...huhu..congrats zumal :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah tahniah.. 3x umobile sini.. :D

    ReplyDelete
  13. Tahniah, rezeki dari Nuffnang dan uMobile. Alhamdulillah saya pun dapat

    ReplyDelete
  14. Tahniah, Cikna pun dpt CPUV yg sama... Klik huawei sikit tu je yg nmpk...;-)

    ReplyDelete