Booking.com
Booking.com

11 Jun 2014

CPUV NUFFNANG #5 TUNE MONEY - BIG TRAVEL WISH

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua... Petang nie zumal rajin sikit godek akaun Nuffnang zumal tetiba terpandang ada 3 CPUV yang sedang berlangsung. Setahu zumal semalam hanya 2 jer yang berlangsung. Lepas tu baru zumal tengok rupanya ada lagi CPUV untuk zumal. CPUV terbaru nie adalah dari Tune Money

Anda pernah dengar tentang Tune Money?  Tune Money ni adalah dari Air Asia. Bagi yang selalu travel memang patut la grab it. Nak tahu kenapa? Ada 10 juta AirAsia BIG Point untuk anda menangi. Di samping itu segala points terkumpul tu boleh anda redeem dalam bentuk ticket penerbangan, wang tunai, hadiah-hadiah, penginapan di Tune Hotel dan banyak lagi tau. Tak rugi la kalau anda dapatkannya. Memang berbaloi. Jangan tunggu lagi silalah apply DI SINI

Terima kasih kepada Nuffnang kerana beri zumal CPUV yang tidak ternilai ini ayat bodek dan terima kasih kepada semua yang support zumal. Jangan lupa klik kat iklan Tune Money yang sedang menari-nari tu yer.... Wassalam.

10 comments:

  1. Alhamdulillah..murah rezeki zumal...

    ReplyDelete
  2. murah rezeki zumal. farah ada klik iklan yang menari-nari tu. :)

    ReplyDelete
  3. wah2..rancaknye cpuv die~~~~

    ReplyDelete
  4. Wahh... alhamdulillah.. tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  5. Ayue: tak rancak pun baru permulaan jer
    Khir: terima kasih yer...

    ReplyDelete
  6. wah promo cukup bagus... moga nufnang buka mata atas kesungguhan blogger yg diberi kepercayaan utk beriklan. Tahniah.

    ReplyDelete
  7. Tahniah, rezeki dari Nuffnang

    ReplyDelete
  8. Selalu ada je CPUV yang singgah kat blog ni :)

    ReplyDelete