Booking.com
Booking.com

10 Jun 2014

CPUV Nuffnang #4 Petronas Primax 95

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua. Dalam tak sedar Kempen CPUV Whisper Mesh & Cotton masih berjalan tetiba muncul pula kempen CPUV untuk Petronas Primax 95 serentak. Kiranya sekarang ada dua kempen ' on going'. Zumal harapkan kempen ini singgah lama sikit supaya zumal boleh kumpul income lebih... Hehe mengada! Alhamdulillah Nuffnang bermurah hati kat kita. Nie yang buat zumal sayang Nuffnang ketat-ketat nie. ^_^

Kepada anda semua jangan lupa klik pada iklan Petronas dan Whisper yang sedang berjoget tu yer. Bagi pengguna kenderaan, sama-sama kita support jenama minyak Petronas. Kalau isi minyak tu gunalah Petronas Primex 95. Zumal sememangnya pengguna setia Petronas Primax 95 kerana pembakaran petrolnya amat menjimatkan dan prestasi enjin amat mengagumkan

Walau apa pun terima kasih tidak terhingga buat Nuffnang dan juga anda semua yang tak jemu datang ke blog zumal yang maha merapu ini... Hehe. Wassalam...

18 comments:

  1. tahniah.. saya pun dapat jugak cpuv ni.. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. morning! sama la kita, timm da klik=klik whisper..hehe..

    ReplyDelete
  3. tahniah la bro....nuffnang tengah baik hati tu....haha

    ReplyDelete
  4. Untungnya zumal
    Cik akak lama dah tak dapat

    ReplyDelete
  5. tahniah zumal...menabung jugak kat sini

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Memang best dapat CPUV nie :)

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH ..

    ReplyDelete
  8. Bestnya ramai yg update psl cpuv ni tp kita x dpt pon.. tahniah ye :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tahniah Zumal.. semoga sentiasa murah rezeki & terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  10. samalah kita...sy pn dapat gak....

    ReplyDelete
  11. tahniah, saya pun dapat CPUV ni

    ReplyDelete