Booking.com
Booking.com

9 Jun 2014

Buah Tangan Dari Australia



Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua...

Berakhir la cuti zumal selama 4 hari. Hehe. Hari ni zumal dah mula kerja. Minggu lepas Kak Rani pergi melancong ke Australia. Kalau anda nak tahu Kak Rani memang selalu melancong ke luar negara. Dan bila ke luar negara Kak Rani mesti belikan kami buah tangan seperti key chain, freeze magnet dan T-shirt buat kami kat unit pentadbiran JKM. Kak Rani berikan zumal koala cam dalam gambar tu dan kanggaru tu yang Encik Marzairi punya. Zumal nie entah la bila nak keluar negara...
Thanks Kak Rani...

17 comments:

  1. seronoknya zumal,boleh buat tambah koleksi...

    ReplyDelete
  2. nanti bila turn Zumal.. jangan lupe belikan utk Fiza pula.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Insha Allah Fiza... Zumal tak lupa la rakan2 semua...

    ReplyDelete
  4. aaaaaaaaaaa bez la zumal! koala tu kiut! beznye..x pernah lg yumida dpt souvenir dri australia
    alhamdulillah..rezeki zumal
    blh letak kat tepi meja, bg inspirasi gitu

    ReplyDelete
  5. bestkan kalau dpt souvenir.. kena simpan duit dr skrg.

    ReplyDelete
  6. Comelnya <3 Yang koala bear tu kawan pernah bagi masa pergi melancong dua taun lepas :3

    ReplyDelete
  7. kalau zumal pi, zizie nak kirim kangaroo sekoq.. takmau la patung.. betol2 punya.. hihi..

    ReplyDelete
  8. Fuyoo nak kangaroo hidup yer Zizie :))

    ReplyDelete
  9. Wah bestnyerr ..Takperla tak dpt pergi pon janji ada yg sudi bagi buah tangan dr luar negara ..kan zumal

    ReplyDelete
  10. Betul tu Lya... Lagi banyak lagi syok zumal rasa :)

    ReplyDelete
  11. Australia!! izan macam ada seko je dalam almari tu.. nanti nak g tengok..hikhik

    ReplyDelete
  12. Takpe, dalam negara pun banyak lagi tempat yang tak terlawat ni..

    ReplyDelete